180
180
 ledige stillinger på Magisterjob
329
329
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Folketinget Rigsrevisionen

Folketinget Rigsrevisionen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-06-2019

Rigsrevisionen søger en medarbejder til korrekturlæsning og opsætning af tekster

Er du skrap til at arbejde med det danske sprog? Har du erfaring med at hjælpe faglige eksperter med at skrive læsevenligt uden at gå på kompromis med faglighed og præcision? Og kan du få andres tekster og figurer til at blive til flotte slutprodukter? Så skal du søge jobbet hos os.

 

Hvem er vi?

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Som ansat i Rigsrevisionen er du med til at sikre, at den danske stat forvaltes effektivt og så økonomisk hensigtsmæssigt som muligt.

Du vil blive ansat i Rigsrevisionens ledelsessekretariat og vil indgå i et mindre team i kontoret, der læser korrektur på Rigsrevisionens skriftlige materiale, og som sørger for, at det altid fremstår professionelt og i høj kvalitet. Teamets primære opgave er korrekturlæsning og opsætning af Rigsrevisionens beretninger og notater til Folketingets 6 statsrevisorer. Derudover vedligeholder og opdaterer vi også Rigsrevisionens intranet og hjemmeside.

 

Processen omkring beretningerne medfører, at vi har faste deadlines hver måned og derfor ekstra travlt i perioder. Det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og kommer i mål med alle opgaver. Vi kender perioderne med travlhed på forhånd og kan planlægge derefter. I arbejdet har vi en stor kontaktflade med hele huset. I den forbindelse lægger vi vægt på, at du er serviceminded og imødekommende, samtidig med at du er garant for, at husets retningslinjer for formidling følges.

 

Vi vil i forbindelse med 1. samtalerunde bede dig om at fremvise eksempler på tidligere opgaver med relevans for stillingen, og ved en eventuel 2. samtalerunde vil vi teste ansøgerne.

 

Hvem er du?

Vi søger en medarbejder, der:

 

  • har en dokumenteret erfaring med korrekturlæsning og opsætning af tekster

  • har et indgående kendskab til det danske sprog og det grammatiske komma

  • har grafisk flair og flair for detaljer

  • er en rutineret bruger i Word og PowerPoint - har du tilmed kendskab til Excel, InDesign, Illustrator, Photoshop og Umbraco, er det en fordel.

 

 

Vi lægger vægt på, at du:

 

  • er serviceminded og imødekommende

  • er god til at samarbejde

  • kan håndtere faste deadlines.

 

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Niels Gyldenvang Steffensen på tlf. 33 92 83 46.

 

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

 

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest fredag den 2. august 2019. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

 

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l. Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 315 ansatte.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Landgreven
1301
København K
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2019
Udløber:
02-08-2019
Kviknummer:
LJA-74231805
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Administration + Efter- og videreuddannelser
Frist:
12-08-2019
Region Sjælland
Køge, Midtsjælland
Frist:
11-08-2019