38
38
 ledige stillinger på Magisterjob
79
79
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Niels Steensens Gymnasium

Niels Steensens Gymnasium

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-01-2021

Rektor - Niels Steensens Gymnasium

Niels Steensens Gymnasium er en privat katolsk skole med historisk forankring, stolte traditioner og et stærkt værdigrundlag.

Niels Steensens Gymnasium er en skole, der åbner horisonter fagligt, kulturelt og personligt. Skolen repræsenterer høj faglighed, nysgerrighed og respekt overfor andre mennesker og kulturer og refleksion over eget bidrag til verden. Eleverne uddannes og dannes til gavn for samfundet.

Opgaven

Niels Steensens Gymnasium har til huse i historiske bygninger på Østerbro i København. Skolen udbyder grundskole fra 6. til 10. klasse og STX. Skolen er det eneste katolske gymnasium i Danmark.

Skolen er en del af et verdensomspændende netværk af jesuiterskoler. Det giver helt særlige muligheder for internationalt samarbejde og udveksling.

Skolen tiltrækker elever med forskellig kulturel og religiøs baggrund og forskellige faglige forudsætninger. Skolen har en favnende tilgang. Eleverne bliver set og mødt, hvor de er, og der er plads til alle, der vil lære noget.

Rektor skal tegne skolen indadtil og udadtil og fungere som en kulturbærende og samlende figur for alle på skolen.

Rektor skal:

Sætte strategisk retning for udvikling af Niels Steensens Gymnasium med afsæt i skolens katolsk-humanistiske værdisæt.
Sikre et fortsat højt fagligt niveau på skolen og videreudvikle skolens dannelses- og læringsmiljø, så eleverne får den bedst mulige dannelse og uddannelse i et studieforberedende perspektiv.
Varetage rollen som øverste personaleleder og sikre skolens samspil og sammenhængskraft på tværs af afdelinger og faggrupper og høj trivsel for alle på skolen.
Fungere som sparringspartner for skolens ledere og sikre en velfungerende ledergruppe og administration, hvor kompetencerne sættes bedst muligt i spil.
Være garant for en sikker drift og ressourcestyring og optimal anvendelse af skolens samlede ressourcer til gavn for eleverne.
Etablere et professionelt, åbent og dynamisk samspil med bestyrelsen såvel som diverse råd og udvalg på skolen, herunder elevrådet og pædagogisk råd.
Profilere skolen i relevante sammenhænge og være proaktiv og konstruktiv i samarbejdet med jesuitterne, afgivende og modtagende uddannelsesinstitutioner, kommunen, ministeriet og andre eksterne interessenter.

Rektors profil

Niels Steensens Gymnasium søger en visionær og engageret rektor, som identificerer sig med skolens værdier. Rektor skal ikke nødvendigvis være katolik, men interesse og åbenhed overfor skolens religiøse dimension er en forudsætning.

Rektor skal være en empatisk og tillidsskabende leder, der opnår resultater gennem samspil og samarbejde. Evnen til at sætte retning og rammer er vigtig, og ledelsesstilen skal være inddragende, delegerende og anerkendende.

Der søges en rektor med sans for økonomi og interesse og forståelse for betydningen af styrings- og driftsmæssige opgaver. Den rette kandidat har en akademisk uddannelse og ledererfaring fra undervisningssektoren, gerne fra det almene gymnasium. En lederuddannelse er en fordel. Skolen lægger også vægt på, at rektor har undervisningserfaring.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Onsdag den 3. februar 2021.

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

Kontakt gerne bestyrelsesformand Jakob Egeris Thorsen, tlf. 60 74 09 71, eller rekrutteringschef Iben Munck Adamsen, MUUSMANN A/S, tlf. 22 91 20 06.

www.muusmann.com/stillinger findes en stillings- og personprofil med en uddybende beskrivelse af skolen og rektors opgaver og profil.

Kontakt

Niels Steensens Gymnasium

Sankt Kjelds Gade 3
2100
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2021
Udløber:
03-02-2021
Kviknummer:
LJA-81577548
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-03-2021
Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Nuuk
Frist:
02-03-2021