98
98
 ledige stillinger på Magisterjob
127
127
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Københavsn åbne Gymnasium

Københavsn åbne Gymnasium

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-10-2021

REKTOR

KØBENHAVNS ÅBNE GYMNASIUM

 

Københavns åbne Gymnasium er en værdibåret skole i positiv udvikling, fagligt, socialt og lokalt. Skolen har fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, et stærkt musikmiljø og et nyt velintegreret sportsgymnasium.

 

Skolen er kendetegnet ved mangfoldighed og en stærk tro på, at alle kan bidrage til og få glæde af fællesskabet. Der er højt til loftet og rig mulighed for at tage initiativer og realisere idéer for både elever og medarbejdere. Ligeværd, tolerance og rummelighed er bærende værdier.

 

Opgaven

 

Københavns åbne Gymnasium har cirka 950 elever fordelt på 28 stx-klasser og 7 HF-klasser og 110 medarbejdere. I 2019 blev Ajax København Sportsgymnasium etableret som en del af skolen, der i dag har ca. 100 elitesportselever.

Skolen har de senere år opnået stigende popularitet og elevsøgning. Rektor skal sikre, at udviklingen af skolen fortsætter, så skolen vedbliver at være et attraktivt uddannelsestilbud. Udviklingen skal ske i overensstemmelse med skolens værdier og kultur. Det indebærer bl.a. at sætte eleverne i centrum.

 

Skolen skal fortsat have en stærk grøn og global profil og fokus på musik. Det succesfulde samarbejde om Ajax København Sportsgymnasium skal videreudvikles og konsolideres.

 

Rektor skal sikre rammerne for udviklende fællesskaber for en elevgruppe med stor diversitet fagligt, socialt og kulturelt. Rektor skal kontinuerligt have fokus på at understøtte faglig udvikling og trivsel hos både elever og medarbejdere.

 

De mange spændende udviklingstiltag og aktiviteter på skolen skal balanceres med et ledelsesmæssigt fokus på en velfungerende daglig drift med god organisering og planlægning af opgaverne.

 

Kompetencer

 

Københavns åbne Gymnasium søger en rektor med ledelsesmæssig tyngde og modenhed. Rektor skal være stærkt motiveret af at skabe den bedst mulige skole i dynamisk samspil med elever, medarbejdere og bestyrelse.

 

Det er afgørende, at rektor identificerer sig med skolens humanistiske værdier. Rektor skal gå foran som rollemodel i forhold til at favne alle elevgrupper og være tilgængelig og synlig på skolen.

 

Skolen søger en rektor med en ledelsesstil kendetegnet ved uddelegering, tillid, dialog og gennemsigtighed. Rektor skal være i stand til at facilitere udviklingsprocesser i en fælles retning og herunder evne at prioritere mellem indsatser. Gode relationelle kompetencer er en forudsætning.

 

Rektor skal have solid erfaring med undervisning og indsigt i økonomi, administration og ledelse.

Se den uddybende stillings- og kompetenceprofil på www.muusmann.com/stillinger.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 31. oktober 2021.

 

Kontakt gerne bestyrelsesformand Martin Vinæs Larsen, tlf. 60 71 65 45, eller rekrutteringschef Iben Munck Adamsen, MUUSMANN A/S, tlf. 22 91 20 06.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Københavsn åbne Gymnasium

Sjælør Boulevard 133
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-10-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82800845
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Copenhagen Business School
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-11-2021
Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-11-2021