56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
97
97
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Birkerød Gymnasium

Birkerød Gymnasium

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-09-2020

Rektor - Birkerød Gymnasium

Skolens rektor gennem 18 år har valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny visionær rektor, der brænder for at stå i spidsen for et attraktivt gymnasium med STX, HF, IB og Kostskole og en stærk international profil.

Birkerød Gymnasium er et velfungerende gymnasium med høje dannelses- og uddannelsesmæssige ambitioner. Skolens nye rektor skal være en samarbejdsorienteret og handlekraftig rektor med visioner for skolens fortsatte udvikling.


Opgaven

Birkerød Gymnasium er en lokalt forankret skole med internationalt udsyn. Kulturen præges af et stærkt fællesskab, international mangfoldighed, høj faglighed og stort engagement. Skolen har ca. 1100 elever, 130 medarbejdere og 50 nationaliteter samlet på et sted.


Rektor skal fungere som den samlende figur i en tydelig og involverende ungdoms- og læringskultur og som en leder, der klart kommunikerer værdier, mål og rammer.


En vigtig opgave er at sætte Birkerød Gymnasium på dagsordenen og skabe synlighed om skolen i lokalområdet og nationalt som en stor international skole og kostskole.


Rektor forventes at være aktiv i netværk og understøtte og udvikle skolens profil og dermed spille en vigtig rolle i udvikling og realisering af skolens strategi og indsatser.


Rektor skal inspirere og motivere elever og medarbejdere og være en nærværende aktør i skolens udviklingsprocesser.


Kompetencer

Den nye rektor skal være en synlig og imødekommende leder med en udviklingsorienteret og værdibaseret ledelsesstil. Der lægges vægt på, at rektor har visioner og ambitioner for den faglige og pædagogiske udvikling og tør gå nye veje sammen med skolens medarbejdere og elever.


Rektor skal være en tillidsvækkende leder, der skaber resultater gennem samspil og samarbejde. Ledelsesstilen skal være anerkendende og involverende.


Desuden skal rektor have indgående erfaring med rammer og vilkår for drift af en gymnasieskole og være i stand til at håndtere en mangfoldighed af strategiske og praktiske ledelsesopgaver og udfordringer med en proaktiv og pragmatisk tilgang.


Den rette kandidat er en dygtig formidler både internt og eksternt og skal kunne sætte tydelig retning for realiseringen af skolens indsatser og målsætninger. Fokus på og forståelse for økonomi og administration er en forudsætning.


Se den uddybende stillings- og personprofil på
www.muusmann.com/stillinger.


Ansøgningsfrist: Søndag den 18. oktober 2020.

Kontakt gerne bestyrelsesformand Frank Christensen, tlf. 40 35 62 27, eller chefkonsulent Iben Munck Adamsen, MUUSMANN A/S, tlf. 22 91 20 06.


Søg stillingen på
www.muusmann.com/stillinger.

Kontakt

Birkerød Gymnasium

Søndervangen 56
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2020
Udløber:
18-10-2020
Kviknummer:
LJA-81121418
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
KM2JOB IVS
Hørsholm, Storkøbenhavn
Frist:
05-11-2020
EFFIMAT STORAGE TECHNOLOGY A/S
Odense, Fyn
Frist:
11-11-2020