55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 20-11-2019

Region Syddanmark søger juridisk studentermedhjælper på området for EU/EØS refusionssager

Er du i gang med jurastudiet og brænder du for at omsætte din juridiske viden til praksis? Ønsker du at få indblik i offentlig forvaltning og har du interesse for sundhedsret og EU-ret? Så er det måske dig, vi leder efter. Sundhedsplanlægning i Region Syddanmark søger lige nu en studentermedhjælper til vores EU-team.

EU-teamet, der består af 4 dedikerede medarbejdere, behandler årligt ca. 300 ansøgninger om refusion for patienters sygehusbehandling i et andet EU/EØS-land. Antallet af ansøgninger er stigende, hvorfor vi ønsker at udvide EU-teamet med en studentermedhjælper.

Ifølge EU patientmobilitetsdirektivet, som er implementeret i sundhedslovens 89 a og sygehusbekendtgørelsens kapitel 6, har patienter som udgangspunkt ret til undersøgelse eller behandling på sygehus i et andet EU/EØS-land.

I EU-teamet behandler vi derfor ansøgninger om forhåndsgodkendelse af refusion af udgifter til sygehusbehandling i et andet EU/EØS land, og træffer således afgørelse i sager om der kan ydes refusion, inden patienten har modtaget behandling i et andet EU/EØS-land.

Derudover behandler vi ansøgninger om refusion for udgifter til sygehusbehandling, som patienter har haft brug for og har måttet betale for under f.eks. et ferieophold i et andet EU/EØS-land.

Sagsbehandlingen af sagerne foregår i dialog med lægelige samarbejdspartnere på regionens sygehuse, ligesom vi samarbejder med Styrelsen for Patientsikkerhed, der behandler refusionssager i henhold til regler for det blå EU-sygesikringskort, Forordning 883/2004.

Har du lyst til at indgå i vores EU-team og få praktisk erfaring med sagsbehandling inden for dette sundhedsretlige område, er det måske dig, vi søger til en stilling som studentermedhjælper.

Dine opgaver

  • Bistå EU-teamet med sagsbehandling af refusionsager, aktindsigtssager m.m.
  • Administrative opgaver som f.eks. oprettelse af indkomne sager, journalisering, m.m.
  • Ad hoc opgaver
Om dig

Du læser jura, og er som minimum i slutningen af din bacheloruddannelse. Der lægges vægt på, at du har interesse for offentlig forvaltning og sundhedsret samt EU-ret. Endvidere lægges vægt på, at du har gode sprogkundskaber, idet bilagsmaterialet til ansøgninger om refusion er på diverse sprog.

Som person er du:

  • Grundig og omhyggelig
  • Ansvarsbevidst og struktureret
  • Dygtig til at kommunikere og formidle i både skrift og tale
  • Selvstændig og lærenem
  • Fleksibel i din opgavevaretagelse, ligesom du ikke er bange for at løse praktiske opgaver
Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en deltidsstilling på 15 timer ugentligt.

Arbejdstiden er fleksibel og det kan aftales at visse arbejdsopgaver udføres hjemmefra.

Vi har naturligvis forståelse for, at studiet i perioder kan kræve meget af din tid, og vi er derfor fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid i eksamensperioder.

Arbejdspladsen er i Sundhedsplanlægning, Regionshuset i Vejle - ca. 10 minutters gang fra banegården.

Løn er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen kan du rette henvendelse til jurist Annika Tranekjer på telefon 2475 3142.

Din ansøgning

Send ansøgning, CV samt eksamenspapirer hurtigst muligt og senest 3. januar 2020 via nedenstående link. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 2020.

Kontakt

Region Syddanmark

Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf: 76631381
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2019
Udløber:
03-01-2020
Kviknummer:
LJA-77626360
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020