115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 27-12-2018

Region Syddanmark søger en studentermedhjælper til afdelingen for Kvalitet og Forskning i Vejle

Læser du statskundskab, folkesundhedsvidenskab eller lignende, og ønsker du at få erfaring på CVet, inden du afslutter studiet, har vi et studiejob, der kan starte din karriere.

Som studentermedhjælper i Kvalitet og Forskning vil du primært blive tilknyttet det team, der arbejder med kvalitetsudvikling på sygehusene. Teamet sekretariatsbetjener blandt andet diverse politiske udvalg og mødefora inden for kvalitetsområdet. Desuden er en af teamets primære opgaver at udvikle og monitorere den sundhedsfaglige kvalitet på sygehusene.

Arbejdet i afdelingen foregår i et miljø med mange samarbejdspartnere, interessenter og snitflader; primært det politiske niveau, sygehusene, både administration og klinikere, praktiserende læger, samt universiteterne.

Dine opgaver
Du kommer hovedsageligt til at understøtte teamets konsulenter i deres arbejde med kvalitetsudvikling på sygehusene, men efter behov vil du også blive inddraget i opgaver på andre områder i afdelingen. Du vil få en primær sparringspartner, som er en af teamets fastansatte medarbejdere.

Eksempler på typiske arbejdsopgaver er:

  • At finde de væsentligste resultater i de årsrapporter, som Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) udarbejder inden for en lang række sygdomsområde.
  • At udarbejde bilagsmateriale om kvalitetsresultater til brug ved forelæggelse for ledelsessystemet og det politiske niveau.
  • At opdatere retningsgivende dokumenter i Region Syddanmarks dokumentstyringssystem, InfoNet.
  • At være sekretær til diverse møder, f.eks. i Infektionshygiejnisk Forum.
  • At håndtere forefaldende, mindre opgaver, herunder f.eks. mødebookinger, grafisk fremstilling af kvalitetsdata og informationssøgning.

Din profil
Vi forventer, at du har lyst til at indgå i og bidrage til afdelingens liv - både fagligt og socialt, og at du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med teamets andre medarbejdere. Til gengæld vil du få mulighed for faglig læring og udvikling, indflydelse på arbejdsopgaverne og et bredt indblik i, hvordan der arbejdes med kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet både regionalt og nationalt.

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, hvor du er ved at bestå bachelordelen eller er i gang med kandidatuddannelsen.

Af øvrige kompetencer, vi efterspørger, kan nævnes:
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye områder og identificere de væsentligste sammenhænge og resultater.
  • Du har flair for tal og analyse og har et grundlæggende kendskab til Excel.
  • Du kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde både med kolleger i afdelingen og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du kan formidle komplicerede problemstillinger på en klar og forståelig måde både på skrift og i form af grafik og tabeller mm.
  • Du er fleksibel og kan holde hovedet koldt, når der er stramme deadlines.

Afdelingen og dine kolleger
Kvalitet of Forskning understøtter og udvikler kvaliteten og forskningen på sundhedsområdet i Region Syddanmark og er placeret i Regionshuset i Vejle. Vi er næsten 50 konsulenter, og du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for sparring.

Læs mere om Region Syddanmark på http://www.regionsyddanmark.dk

Din arbejdsplads bliver i Regionshuset i Vejle, kun 10 min. gang fra banegården.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og aflønning sker i henhold til gældende regler. Arbejdstiden er fleksibel, og vi kan i fællesskab aftale dine arbejdstider, så de passer i forhold til dit studie.

Vi håber, at du kan starte i din nye stilling hurtigst muligt.

Vil du vide mere
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte specialkonsulent Rikke Blæsbjerg Lund på telefon 29 11 29 53 eller teamlederen Chefkonsulent Jørgen Østergaard på telefon 29 20 13 50.

Din ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag d. 16. januar 2019, og vi holder samtaler mandag d. 28. januar 2019.

Kontakt

Region Syddanmark

Damhaven 12
7100
Vejle
Tlf: 29201242
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2018
Udløber:
16-01-2019
Kviknummer:
LJA-69142019
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job