56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-11-2019

Psykologer søges til to barselsvikariater

PPR Mariagerfjord Kommune søger 2 psykologer (eller kandidater i pædagogisk psykologi) til to 1-års vikariater på 32 timer/uge med start den 15. januar eller efter aftale.
 
I Mariagerfjord kommune arbejder vi med et stort fokus på faglighed og fællesskab, hvilket danner grundlaget for en tidlig og tværgående indsats. Her kommer du til at indgå i løsning af en række opgaver, hvor dine vurderinger og rådgivning vil spille en afgørende rolle i forhold til den pædagogiske indsats fagfolk og forældre kan udøve.
 
Vi har et fortløbende fokus på at reflektere over vores praksis og at udvikle den. Rent fagligt vægter vi det systemiske perspektiv højt, hvorfor vi også forventer, at du har øje for det kontekstuelle og relationelle. Dette har en stor betydning i forhold til, hvordan vi løser fagspecifikke og tværfaglige opgaver. Dette perspektiv nødvendiggør, at vi tør tænke nyt ift., hvordan vi kan understøtte de voksne, der er omkring barnet, til at udvikle deres praksis, så de arbejder mest hensigtsmæssigt med barnets udvikling. Vi er af den indstilling, at hvis vi samler vores viden og udfordrer hinanden, kan vi sammen gøre hinanden bedre.
 
Arbejdsopgaverne du primært vil komme til at løfte, er at udføre undersøgelser og rådgive omkring de problematikker børn, lærere, pædagoger og forældre oplever i et par af kommunens distrikter. Ligeledes vil du komme til at være en vigtig sparringspartner for dagtilbuds og skolers ledelse, netop fordi vi vægter det højt at arbejde på individ-, kontekst- og organiseringsniveau.
 
Derudover forventer vi også, at du er glad, imødekommende, ambitiøs og fagligt nysgerrig lige som os!
 
Ansættelse og løn sker efter gældende overenskomst.
 
Henvendelse til PPR-leder Mathias Knude Brusgaard, tlf. 2138 0869 eller TR for psykologerne, psykolog Annie Lomholt Rasmussen, tlf.  2923 7837.
 
Ansøgningsfrist den 9. december 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 11. december 2019 i tidsrummet 12.30 16.00.

 

Kontakt

Mariagerfjord Kommune

Fjordgade 5
9550
Mariager
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2019
Udløber:
09-12-2019
Kviknummer:
LJA-77421184
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020