54
54
 ledige stillinger på Magisterjob
95
95
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rockwool Fonden

Rockwool Fonden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-05-2020

Projektleder til vores initiativer pa uddannelses-omradet søges

Vi søger en innovativ og entreprenant projektleder til vores uddannelsesteam.

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed udvikler vi bæredygtige og innovative løsninger pa centrale, systemiske udfordringer i velfærdssamfundet, og vi har et særligt fokus pa børn og unges læring, uddannelse og beskæftigelse.

Du skal sammen med vores tværfaglige team færdigudvikle en ny indsats for unge pa erhvervsskoler med det mal, at flere unge gennemfører en uddannelse.

Om rollen som projektleder

Du bliver ansvarlig for den daglige projektledelse af vores initiativ pa erhvervsskoleomradet, hvor du i tæt samspil med programchefen skal sikre fremdriften. En central del af dit arbejde vil være at sikre, at implementeringsmodellen for vores indsats løbende afprøves og færdigudvikles. Dette vil ske i tæt samspil med erhvervsskoler, virksomheder og andre relevante organisationer, sa vi muliggør, at indsatsen kan udbredes til et stort antal erhvervsskoler.

Nogle dage arbejder du tæt sammen med kollegaer i det tværfaglige team om at udvikle de løsninger, der skal gøres til virkelighed. Andre dage er du pa erhvervsskoler, hvor du identificerer behov og afprøver konkrete implementeringsgreb for indsatsen i samarbejde med lærere, ledere og elever.

Generelt er det vigtigt, at du har fokus pa de arbejdsopgaver og leverancer, der far os tættere pa vores milepæle og sikrer, at vi overholder de budgetmæssige rammer.

Du vil indga i en kultur, hvor vi lægger vægt pa en engageret, uformel og nysgerrig omgangstone. Vi er ambitiøse og dybt engagerede. Vi kender ikke altid svarene pa forhand, og vi bakker hinanden op i at finde de bedste opgaveløsninger og i at se nye muligheder til gavn for vores samarbejdspartnere og dem, som det hele handler om: Unge i risiko for at lande i udsathed.

Om det gode match mellem dig og ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

Du skal være drevet af et ønske om at ville udvikle sociale innovationer, som skaber en markant og positiv forandring i unges liv.

Du er en erfaren projektleder, arbejder struktureret og kan træde ind i en projektlederrolle, nar der er behov for det. Du er udpræget entreprenant, en iværksætter, der er god til at eksekvere, og har erfaring med at fa nye ideer implementeret og gjort levedygtige. Du kan bevare det dobbelte blik; at udvikle en radikalt nyskabende indsats, uden at miste sansen for implementering og drift.

Du har en god forstaelse for vores malgruppers perspektiv, rationaler og behov eksempelvis unge, lærere og virksomheder. Du kan forsta og navigere i uddannelsessektoren og gerne i erhvervsskolesektoren, du har kendskab til centrale organisationer pa omradet, og du evner at sætte dig ind i de relevante lovgivningsmæssige og økonomiske rammer.

Du er drevet af nysgerrighed, har lyst til at lære nyt, er lydhør overfor andres perspektiver, og du er fleksibel, adaptiv og kreativ i din problemløsning. Du trives i en organisation præget af en grundig og høj faglighed, og du ser potentialerne i et tæt, tværdisciplinært samarbejde.

Vi forestiller os, at du har omkring 5 ars relevant erhvervserfaring.

Din baggrund kan være fra den offentlige eller private sektor, en NGO eller lignende. Vi forventer yderligere at:


  • Du er god til at se nye muligheder.
  • Du er god til at opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer til kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du har stærke relationelle kompetencer, og du kan skabe engagement blandt mange forskellige aktører og omsætte dette engagement til gensidigt forpligtende partnerskaber.
  • Du er analytisk tænkende, og du er en dygtig formidler mundtligt og skriftligt pa savel dansk som engelsk.
  • Du er positivt indstillet, grundig og engageret, og du begejstres af de resultater, som vi skaber sammen.Du kan læse mere om vores ungdomsuddannelsesomrade her.

Du er velkommen til at kontakte programchef Pernille Brems pa pbr@rfintervention.dk eller 20 53 70 85 for yderligere information om stillingen.

Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 8. juni 2020.

Løn fastsættes efter kvalifikationer. Start 1. august 2020.

 

Kontakt

Rockwool Fonden

Ny Kongensgade 6
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2020
Udløber:
08-06-2020
Kviknummer:
LJA-80290034
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Aalborg Universitet Esbjerg
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
07-02-2021
KTI Sisimut
Sisimiut
Frist:
01-02-2021