115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Videnskabsklubben

Videnskabsklubben

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-12-2018

Projektleder til Videnskabsklubben

Videnskabsklubben søger en erfaren projektleder med en stærk faglig profil inden for kommunikation, der vil være med til at gøre børn og unges forhold til naturvidenskab personligt, engageret og livslangt.

 

Videnskabsklubben er et nationalt fritidstilbud med fokus på naturvidenskabelige mentorforløb for børn og

unge i Danmark. I Videnskabsklubben får børn og unge kendskab til den nyeste forskning, lærer om videnskabelig metode og kritisk tænkning, samt mulighed for at udvikle venskaber og enestående faglige netværk.

 

Vi søger en organisatorisk stærk projektleder, der kan koordinere Videnskabsklubbens forløb i Jylland, udvikle mentornetværk i virksomheder og på universiteter i hele landet, samt lede vores kommunikations- og PR-indsats og dermed være med til at sikre, at Videnskabsklubbens aktiviteter og projekter bliver synlige for så mange som muligt.

 

Du vil referere direkte til vores administrerende direktør og indgå i et lille, fagligt stærkt, team med tre faste medarbejdere, to studentermedarbejdere, samt en bestyrelse, i et hus med højt til loftet, hvor der er plads til nytænkning og faglig udvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil have rig mulighed for at præge jobbet og opgaverne. Arbejdspladsen er i lokaler hos Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab på H. C. Andersens Boulevard i København.

 

Dine kvalifikationer

Du har en relevant videregående uddannelse gerne inden for kommunikation, STEM (Science, Technology, Engineering, Math) og/eller business. Du har desuden minimum 3 års erfaring inden for kommunikation, undervisning (STEM), formidling eller lignende, et indgående kendskab til universitetsverdenen og/eller erhvervslivet, samt et godt kendskab til ressourcer, arbejdsgange og netværk i folkeskolen og gymnasiet. Udover en grundlæggende forståelse for grafisk arbejde har du stor erfaring med SoMe og håndtering af forskellige digitale platforme, webindhold og pressemateriale, og skriver i et levende og fejlfrit sprog på såvel dansk som på engelsk. Du er god til at planlægge, handlekraftig og proaktiv, samtidig med at du er samarbejdsorienteret, åben, nysgerrig og positiv. Vi søger en ildsjæl, der er ambitiøs og som brændende ønsker at sætte sit præg på Videnskabsklubbens fremtidige virke.

 

Vi tilbyder

 

  • En spændende organisation i vækst, hvor nye opgavetyper løbende opstår.

  • Et selvstændigt job med en stor grad af frihed.

  • En organisation hvor opgaver løses i fællesskab.

  • Et job med både praktisk og strategisk indhold.

  • Et super engageret og professionelt kollegateam.

  • Et brand, der står for kvalitet.

 

 

Stillingen som projektleder er på 37 timer pr. uge, ekskl. frokost. Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Videnskabsklubbens administrerende direktør, Rikke Schmidt Kjærgaard, på rikke@videnskabsklubben.dk eller telefon 2618 4779.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 14. januar 2019. Send din ansøgning til

job@videnskabsklubben.dk. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 4 med tiltrædelse 1. marts 2019 eller

snarest derefter.

 

Videnskabsklubben er en ikke-erhvervsdrivende forening, som huses af Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab på H. C. Andersens Boulevard i København. Du kan se mere om Videnskabsklubben på www.videnskabsklubben.dk.

Kontakt

Videnskabsklubben

H.C. Andersens Boulevard 35
1553
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
14-01-2019
Kviknummer:
LJA-68963408
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job