212
212
 ledige stillinger på Magisterjob
373
373
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gigtforeningen

Gigtforeningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-08-2017

Projektleder der kan sætte forebyggelse højere på dagsordenen hos politikere, arbejdsgivere og medarbejdere

Gigtforeningen søger en projektleder, der kan ændre dagsordenen hos politikere, arbejdsgivere og medarbejdere, således at forebyggelse af ondt i nakke, skuldre, ryg og knæ bliver kraftigt opprioriteret

 

Har du haft ondt i ryggen? I din nakke? Eller i dine skuldre eller knæ? Det har du højst sandsynligt. Halvdelen af danskerne har jævnligt ondt i nakke, skuldre, ryg eller knæ. Og for op imod en fjerdedel er der tale om deciderede lidelser.

 

Smerter i nakke, skuldre, ryg og knæ (NSRK) er med andre ord et stort samfundsproblem med store og indgribende konsekvenser for de berørtes hverdags- og arbejdsliv. Heldigvis kan man ofte forebygge disse smerter og reducere ubehaget betragteligt.

 

Forebyggelse er stærkt underprioriteret

Sammenholdt med hvor mange ressourcer der bliver brugt på behandling, fylder forebyggelse af NSRK-smerter meget lidt i de offentlige sundhedsrelaterede budgetter. Dette på trods af at udgifterne til produktionstab, sygefravær, behandlinger, sygedagpenge, forsikrings- og pensionsordninger mm. samlet set koster såvel virksomheder som det offentlige mere end en Storebæltsbro - hvert år! Dertil kommer tabet i livskvalitet, som følger med for den enkelte.

 

Om stillingen

NSRK-smerter udgør således et kæmpe problem for samfundet, for virksomhederne og for den enkelte.

Gigtforeningen har besluttet sig for at lave om på dette! Derfor søger vi en projektleder, som kan facilitere et paradigmeskifte der sætter forebyggelse af NSRK-smerter højt på dagsordenen blandt politikere, arbejdsmarkedets parter, pensionskasser mfl. og hos den enkelte dansker.

 

Vi er i første omgang ikke interesserede i dit CV!

Vi er interesserede i at finde en projektleder, der brænder for at hjælpe mennesker med NSRK-smerter, og som tror på, at hun/han kan forme et projekt, der sætter forebyggelse på dagsordenen i en hidtil uset grad.

 

I første omgang beder vi derfor ikke om dit CV eller en ansøgning. I stedet beder vi dig om at løse en relevant case, og din besvarelse af denne kan kvalificere dig til en uddybende jobsamtale. Den case, vi beder dig om at løse, vil blive beskrevet herunder. Hvis du ser dig selv som en, der kan og vil give gode input til den, så hører vi meget gerne fra dig uanset din professionelle baggrund!

 

PROJEKTLEDERCASE

Man kan skabe forebyggelse af NSRK-smerter mange steder og på mange forskellige tidspunkter i folks liv. Projektet vil imidlertid have fokus på den del af forebyggelsesarbejdet, som relaterer sig til folk i den arbejdsdygtige alder.

 

For at kunne lykkes med at sætte forebyggelse højt på dagsordenen er det vigtigt at kunne skabe en stærk alliance af interessenter (f.eks. politikere, arbejdsgiverforeninger, arbejdsgivere, forskere, behandlere, pensions- og forsikringsselskaber, fagforeninger, sundhedsorganisationer, regioner, kommuner mfl.). I nærværende case tager vi udgangspunkt i en række spørgsmål, som vi mener vil være relevante i forhold til at få succes med at sætte forebyggelse højt på dagsordenen. Casens overordnede problemformulering lyder således:

 

Hvordan vil du sikre, at forebyggelse af NSRK-smerter sættes højt på dagsordenen? Herunder: Hvordan vil du skabe medejerskab, opbakning og handling for projektet blandt projektets forskellige interessenter?

 

For at engagere og forpligte interessenterne skal man gøre sig flere overvejelser. Du kan i din besvarelse komme ind på et eller flere af nedenstående punkter:

 

  • Hvad mener du er væsentligst at gøre, for at forebyggelse kommer højere op på dagsordenen hos de relevante parter? Hvad vil dit succeskriterium med andre ord være?

  • Hvilke samfundsøkonomiske gevinster ser du i projektet, og hvad skal der til for at disse bliver realiseret?

  • Hvem vil du engagere i projektet og hvordan vil du motivere de enkelte deltagere til at blive en del af projektet?

  • Hvordan vil du facilitere og fastholde interessenternes engagement og få dem til at sætte handling bag?

  • Hvordan vil du organisere et samarbejde mellem de forskellige parter?

  • Hvad mener du, at du skal have beslutningskompetencer til, for at lykkes med projektet?

 

 

Ansøgningsproces, vilkår og tidshorisont

For at komme i betragtning til projektlederstillingen skal du blot give dit bud på en god besvarelse af ovenstående case-spørgsmål. Det kan sammenlignes med at lave en mini-projektbeskrivelse, og vi forventer, at du skriver max. 3 sider. Du bedes sende dit bud på ovenstående til følgende mail: gigtforeningen@lundmann.dk.  

 

Stillingen er en projektansættelse på 3 år med mulighed for forlængelse. Lønvilkår forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist: onsdag 20/9-2017

 

Mere info

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du finde et udvidet jobopslag her: www.gigtforeningen.dk/projektleder.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør i Gigtforeningen, Mette Bryde Lind, tlf. 39 77 80 36, eller direktør i LUNDMANN, Lars Lundmann, tlf. 30 29 61 95.

 

Om Gigtforeningen

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø i behagelige ydre rammer. Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost og pensionsordning, der inkluderer sundhedsforsikring. Læs mere om Gigtforeningen på www.gigtforeningen.dk, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Kontakt

Gigtforeningen

Gentoftegade 118
2820
Gentofte
Danmark
Tlf: 3977 8000
Praktisk information
Oprettet:
24-08-2017
Udløber:
20-09-2017
Kviknummer:
LJA-48775507
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Koncern Service og IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-07-2018