175
175
 ledige stillinger på Magisterjob
307
307
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-11-2018

Programkoordinator til DM's projekt- og programarbejde

Dansk Magisterforening (DM) søger en skarp og fremsynet programkoordinator med organisatorisk flair og strategisk forståelse

DM er i fuld gang med sin forretningsudvikling, der omfatter en række projekter og programmer, som skal drive DMs løbende udvikling og hermed relevansen for vores mere end 50.000 medlemmer.

Til det arbejde søges en erfaren projektleder, der i fællesskab med DMs øvrige medarbejdere kan understøtte og organisere DMs projekter og programmer, så fremdriften og forankringen i driften sikres.

Dine opgaver
Du får en central rolle i implementeringen af DMs projekter og programmer. Dels som projektleder for 1-2 projekter og dels som støtte til udviklingschefen i den centrale koordination af DMs samlede projektarbejde. Endelig vil du støtte DMs udviklingschef med planlægning og økonomistyring i Arbejdsliv- og Karriereafdelingen.

Du får således en bred portefølje af opgaver inden for projektarbejde og afdelingsdrift med følgende overordnede opgaver:

  • Organisering af DMs projekter og programmer. Herunder forberedelse og afholdelse af styregruppemøder.

  • Løbende støtte til DMs projektledere i alle projektcyklussens faser.

  • Kompetenceudvikling af projektledere og ejere og andre medvirkende i projekter. Både gennem egen sparring, etablering af et projektlederforum og afvikling af en intern projektlederuddannelse.

  • Systematisering af arbejdsgange og årscyklus i Arbejdsliv- og Karriereafdelingen. Herunder støtte til planlægning, rapportering og økonomistyring i afdelingen.

Din profil
Du er en erfaren projektleder, som har skarpt blik for samspillet mellem projekt- og driftsorganisation. Du har en solid organisationsforståelse og konkret erfaring med at lede større tværgående projekter og programmer. Du har respekt for implementeringsopgaven og kan fremvise resultater på vellykket organisatorisk forankring af udviklingsprojekter. Du er resultatorienteret og bevarer det store overblik, når mange interesser skal forenes i konkrete løsninger og fremdrift.

Vi forventer, at du har:

  • en relevant akademisk baggrund og minimum 5 års relevant erhvervserfaring

  • uddannelse/erfaring som projektleder med en opdateret værktøjskasse

  • god forretningsmæssig og økonomisk forståelse

  • erfaringer fra politisk styrede organisationer

Vi tilbyder
Hos DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og meget varierende arbejdsopgaver. Du kommer til at indgå i en dynamisk afdeling, der arbejder med karriererådgivning og kompetenceudvikling relateret til medlemmernes arbejdsliv. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt. Aflønning sker efter intern overenskomst.

Du ansættes i Arbejdsliv og Karriereafdelingen med reference til DMs udviklingschef.  

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Mikkel Balslev på telefon 51 36 48 78 eller mb@dm.dk.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Lise Ryberg Hoffmann telefon 38 15 67 20 eller lh@dm.dk.

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 9. december 2018.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 13. december 2018.

Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.

 


Kontakt

Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2018
Udløber:
09-12-2018
Kviknummer:
LJA-68154431
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
NY CARLSBERGFONDET
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2019