33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
CBS

CBS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-03-2021

Program Manager til CBS HD

På CBS har vi udviklet vores HD-uddannelser og udvidet vores uddannelsesportefølje med en ny HD2 Business og introduceret holdstart i januar på HD1. Nu skal vi styrke driften af vores nye uddannelsesinitiativer og det skal du hjælpe os med. CBS HD er Danmarks førende HD udbyder og vi leverer uddannelse med effekt.


Vi søger en ny Program Manager til en nyoprettet stilling pr. 1. juni (eller snarest derefter). Vi er på udkig efter en dygtig kollega, der godt kunne tænke sig at arbejde med uddannelse der giver mening, og gør en forskel for både vores studerende og for Danmark.

Du har lyst til at arbejde med professionel uddannelses- og kursusadministration, hvor du i det daglige har stor kontaktflade med både studerende og undervisere via telefon, mail og personlig kontakt. Du får energi ved at løse opgaverne hurtigt og præcist, og du er aktiv og opsøgende i din opgaveløsning.


Som vores nye kollega hos Danmarks største udbyder af HD-uddannelse kommer du til at arbejde i både den store driftsmaskine, og samtidig ned i de mindste detaljer. Du ser muligheder og løsninger, fremfor barrierer og begrænsninger og kommer gerne med forslag til, hvordan vi kan forbedre hele uddannelsesoplevelsen for vores studerende.

Vi arbejder i et team, der varetager både drift og administration samt salg og markedsføring. Her arbejder vi bredt med alle opgaver i driften og afviklingen af HD1 og HD2 Business, og vi forventer at du bidrager til løsning af mange forskellige typer opgaver. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med både administrative kollegaer, markedsføringsteamet, undervisere og forskere i løsningen af dine opgaver.


Dine opgaver spænder bredt og vil bl.a. være at:

  • Sikre den bedste uddannelsesrejse for alle vores studerende
  • Medvirke ved tilmelding og optag
  • Planlægge og afvikle undervisning og eksaminer
  • Vejlede både kommende og igangværende studerende
  • Stå for sagsbehanding af dispensationer og meritsager
  • Budgettere undervisningstimer og følge op
  • Udvikle vores kommunikation til studerende på interne platforme og hjemmesider


Har du gode engelskkompetencer og forretningsforståelse er det plus.

Da stillingen er nyoprettet vil der være stor mulighed for at præge stillingens endelige indhold.

Du bliver en del af et sekretariat med 14 vågne medarbejdere, der arbejder med fokus på hhv. salg og administration af HD.
HD er en efter-/videreuddannelse, som spænder over HD1, HD2 Business og 9 forskellige HD2-specialiseringer.
I din hverdag kommer du til at have en tæt samarbejdsflade med HD-administrationen, det faglige miljø omkring HD og studieledelsen. Vi er ambitiøse, har masser af lave - og højt humør.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen.


Vi afholder samtaler i uge 16/17. Du skal forvente to runder samtaler med case ved 2. samtale.


Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til Stine B. Gregersen på 4185 2204 eller David Gullberg på 4185 2575.

 

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.


CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.

Kontakt

CBS

Solberjg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2021
Udløber:
13-04-2021
Kviknummer:
LJA-81877648
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-05-2021
Grønlands Selvstyre
Nuuk
Frist:
30-04-2021