67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
BUPL

BUPL

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-03-2020

PROFESSIONSKONSULENT TIL BUPL

Brænder du for pædagogers arbejde med børn og unge i skole og fritid?

 
Og kan du skabe fagpolitiske resultater på det pædagogiske arbejdsområde?
Så er du måske vores nye konsulent i Professionsenheden.

 

BUPL søger en professionskonsulent inden for skole/fritidsområdet, som har politisk tæft med et fagligt afsæt, strategisk blik og er proaktiv og idérig ift løsningsforslag, der kan bringe pædagogernes sag højt op på den politiske dagsorden.

 

Du skal kunne formulere dig kort, klart og politisk, have indsigt i pædagogisk praksis på tværs af skole og fritid og kende lovgivningen på skole/fritidsområdet godt.

 

Dine opgaver bliver at understøtte BUPLs forretningsudvalg gennem faglige og politiske oplæg, vurdere undersøgelsers betydning for det pædagogiske arbejde, lave mødeforberedelser og styre faglige projekter med andre organisationer. Du skal også kunne arrangere værksteder og konferencer, der kan mobilisere BUPLs medlemmer på professionsfaglige dagsordener.

 

Professionsenheden er BUPLs faglige eksperter inden for hele det pædagogiske arbejdsområde. Vi udvikler politiske udspil, professionsstrategiske indsatser, deltager i ministerielle udvalg og trækker på forskning og viden om pædagogers arbejde i praksis. Vi arbejder meget på tværs af enhederne i BUPLs forbundshus og sammen med BUPLs lokale fagforeninger. Med dig er vi 16 medarbejdere og en leder.

 

Vi tilbyder en stilling med ansvar og masser af professionsfaglige udfordringer i en organisation med høje ambitioner og stærkt kollegialt samarbejde.

 

Baggrund og kvalifikationer

For at bestride stillingen med succes forventer vi, at du har erfaring med politisk påvirkningsarbejde fra en lignende stilling i en politisk organisation. Du skal være analytisk stærk og have en relevant akademisk uddannelse og måske pædagogbaggrund.

 

Vi lægger også vægt på, at du er systematisk og overholder deadlines. Og at du har lyst til at arbejde i en dagsordensættende fagpolitisk organisation.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder Rikke Eggert Lauth på telefon 2320 0012 eller konsulent og tillidsrepræsentant Charlotte Rømer Engel på telefon 3546 5125.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. DJØF mfl. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk.

 

 

 

Ansøgning - Forlænget ansøgningsfrist

Send din ansøgning til BUPL, HR så vi har den senest den 20. april 2020 kl. 10.00 via e-mail bupl-job@bupl.dk.  Der er foreløbigt planlagt ansættelsessamtaler i slutningen af april.

 

 

BUPL er forhandlingsberettiget organisation for ca. 60.000 pædagoger og klubflok, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat 130 medarbejdere, som servicerer BUPLs medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.

 

Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund

Sundkrogskaj 20

2100 København Ø.

Tlf: 3546 5000

 

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

BUPL

Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-03-2020
Udløber:
20-04-2020
Kviknummer:
LJA-79613771
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Uddannelse & Læring
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
13-04-2020
Dansk Magisterforening
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-04-2020