110
110
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Undervisningsministeriet, Styrelsen for IT og Læring

Undervisningsministeriet, Styrelsen for IT og Læring

|
Østjylland
|
Indrykket 22-02-2018

Produktejer til digital infrastruktur

Vil du fremme digitaliseringen af uddannelsessystemet i Danmark?  Trives du i spændingsfeltet mellem it-udvikling og forretningsafklaring? Har du en videregående it-uddannelse og måske lidt erfaring? Så har vi jobbet til dig!

 

I Styrelsen for It og Læring (STIL) står vi for it-udvikling, vedligehold og drift på vegne af Undervisningsministeriet. Du kommer til at indgå i teamet, der sidder med digital infrastruktur i folkeskolen, de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne.

 

Vi søger en kollega, der i samarbejde med teamet kan varetage funktionen som teknisk produktejer for en række af styrelsens nye digitale infrastrukturkomponenter, der skal sikre udveksling af data mellem ministeriet og institutionerne på ungdomsuddannelsesområdet. Det gælder bl.a. styrelsens integrationsplatform.

 

Selve kodningen af it-systemerne er outsourcet til private leverandører. Din opgave bliver derfor at sikre leverancernes kvalitet og funktionalitet, herunder at løsningerne løbende udvikles i tråd med brugernes og forretningens behov. De teknologier og metoder du ikke kender til, skal vi nok få lært dig det er dit engagement og din lyst til at lære nyt, der er afgørende.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. For at blive taget i betragtning er det et krav, at du:

 

 • Har en relevant it-uddannelse som fx datamatiker, datalog eller cand.it.

 • Har opnået indsigt i alle faserne i systemudvikling fra behovsopgørelse over til test til ibrugtagning.

 

 

Det er endvidere en fordel, hvis du enten fra dit studie eller job har opnået:

 

 • Et godt kendskab til arbejde med databaser.

 • Erfaring med udarbejdelse af testmateriale, testcases m.m. samt gennemførelse af tests.

 • Kendskab til begrebs- og forretningsmodellering.

 

 

Du vil passe godt ind i teamet, hvis du har flere af nedenstående karakteristika:

 

 • Du har gode samarbejdsevner og trives i samarbejde med mange interne og eksterne interessenter omkring løsningen.

 • Du arbejder struktureret og har et særligt blik for detaljen.

 • Du tager initiativ og formår at bevare overblikket, også når der er korte deadlines.

 

 

Dine opgaver

Dine opgaver vil primært være, at:

 

 • Indgå i udviklings-, test- og vedligeholdelsesopgaver med produktejere samt eksterne parter; herunder kvalitetssikring af leverancer, 2. linjesupport samt fejlsøgning på databaser og integrationer.

 • Kravspecificere forretningens ønsker på en måde, så det er let for udviklingsleverandøren at udvikle løsningerne.

 • Samarbejde med udviklingsleverandøren, drifts- og supportmedarbejdere.

 

 

Om os

Styrelsen for It og Læring er en del af Undervisningsministeriet. Vi fremmer den digitale udvikling på undervisningsområdet, og vores primære fokusområder er øget anvendelse af it i undervisningen og understøttelse af effektiv institutionsdrift ved brug af it.

 

Vi beskæftiger ca. 290 medarbejdere i København og Aarhus.

 

Du bliver en del af et team på otte dygtige medarbejdere, som arbejder med digital infrastruktur i folkeskolen, de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne. STIL har ansvaret for de centrale systemer til ungdoms-, voksen- og efteruddannelserne, den fællesoffentlige infrastruktur i Brugerportalinitiativet rettet mod folkeskolen og en række andre digitale infrastruktursystemer rettet mod hele uddannelsessektoren.

 

Teamet sikrer, at alle disse løsninger er velfungerende for både kommunerne og uddannelsesinstitutionerne. Alle løsningerne står over for store forandringer som følge af politiske reformer.

 

Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Olof Palmes Allé 38, 8200 Aarhus N.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, indflydelsesrigt, selvstændigt og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Signe Rønn Sørensen på telefon 89 37 66 19 (mail: signe.ronn.sorensen@stil.dk), eller chefkonsulent Martin Hovbakke Sørensen på telefon 89 37 66 55 (mail: martin.hovbakke.sorensen@stil.dk), hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. 

 

Vi sigter mod at skrive kontrakt inden 1. maj 2018.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er onsdag d. 21. marts 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 15 og 16.

 

Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) og beskrive (eventuel) tidligere beskæftigelse.

 

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer. I særlige tilfælde anvender vi en kognitiv test (omtanke-test) til at vurdere dine evner og potentialer.

 

Du kan uploade din ansøgning indtil ansøgningsfristens udløb. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb indgår ikke i den videre proces.

 

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk. Her kan du også møde en medarbejder og læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads.

 

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Kontakt

Undervisningsministeriet, Styrelsen for IT og Læring

Olof Palmes Allé 38
8200
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-02-2018
Udløber:
21-03-2018
Kviknummer:
LJA-56642964
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
European Centre for Minority Issues (ECMI)
Flensborg (by)
Frist:
30-03-2019
Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist:
27-03-2019