149
149
 ledige stillinger på Magisterjob
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administration + Efter- og videreuddannelser

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-08-2019

Praktikkoordinator til Ernærings- og Sundhedsuddannelsen

Har du en baggrund som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt praktisk erfaring fra professionen, så har du i dette job mulighed for at bidrage til, at vores studerendes praktikophold bliver veltilrettelagte og lærerige.

På Københavns Professionshøjskole (KP) er vi optaget af at skabe fremragende undervisning, og et af vores prioriterede indsatsområder er at etablere et tættere samarbejde med vores praktiksteder. På Ernærings- og Sundhedsuddannelsen har vi hvert år omkring 500 studerende i praktik på 400 praktiksteder, og sammen med dine kollegaer kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre driften og udviklingen af vores studerendes praktikophold.

Om jobbet
Jobbet som praktikkoordinator er en nyoprettet stilling. Dine nærmeste kollegaer i praktikteamet er undervisere på uddannelsen, som har den teoretiske indfaldsvinkel på praktikfeltet. På grund af din erfaring fra professionens praksis supplerer du med et praksisorienteret perspektiv. Sammen koordinerer I den samlede indsats inden for praktikfeltet på tværs af uddannelsens linjer og semestre.

Dit primære ansvarsområde bliver at varetage kontakten til praktikpladser og studerende. I dette arbejde kommer du til at drage nytte af din forståelse for professionsfeltet inden for ernæring og sundhed og for den læring, vores studerende skal opnå igennem deres praktikophold. Du får sammen med praktikteamet rig mulighed for at bidrage til at sætte dit eget præg på udviklingen af opgaverne som praktikkoordinator.

Via dine opgaver får du en helt central position i praktikken, bl.a. som sparringspartner og rollemodel for de studerende.

Dine typiske opgaver bliver:

 • Administrativ support via IT-platformen Praktikportalen
 • Feedback til studerende i forbindelse med ansøgningsprocessen
 • Samarbejde med praktikteamet og studieservice
 • Deltagelse i praktikworkshops
 • Kontakt med praktikværter med henblik på at opretholde og udvikle praktikpladser samt etablere nye samarbejder herunder praktikbesøg
 • Udvikling af aktiviteter for studerende og praktikværter.
Du kommer hermed til at indgå i et kollegialt samarbejde både internt på uddannelsen og på tværs af instituttet og KP.

Om dig
Vi forestiller os, at du har kendskab til det brede professionsfelt for de ernærings- og sundhedsuddannede, og kan bruge dette kendskab i dialogen med praktikværter, studerende og dine kollegaer på uddannelserne.Herudover forventer vi, at du har:

 • en uddannelse som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og på den baggrund et bredt netværk i professionsfeltet
 • stærke formidlingskompetencer herunder evnen til at inddrage de studerende i tilrettelæggelsen af deres praktikforløb og være i dialog med praktikstederne
 • gode digitale færdigheder og evnen til at gøre teknologien til en integreret del af dit arbejde
 • et stærkt administrativt gen samt lysten til at være den, der sætter tingene i system
 • evne til at arbejde selvstændigt og i team.
Vi kan tilbyde:

 • et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder og visioner og et stærkt arbejdsfælleskab
 • et godt og sundt arbejdsklima
 • nye fysiske faciliteter, både faglokaler, undervisnings- og kontorfaciliteter
 • et travlt, men sjovt og engageret kollegateam.


Din arbejdsplads
På Ernærings- og Sundhedsuddannelsen ser vi hinanden i øjnene, og siger tingene, som de er. Vi løser gerne opgaverne i fællesskab, og tror på, at kollektivet er stærkest, når vi taler sammen, og byder ind med, hvad vi hver især kan. Vi behøver ikke at være enige om alt, og tror på at styrke også ligger i forskellighed.

Vi er 42 medarbejdere fordelt på to uddannelsesledere, der refererer til institutchefen. Uddannelsen er forankret på Institut for Sygeplejerske og Ernæring, som hører til på det Sundhedsfaglige fakultet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som faglig koordinator med start den 1. oktober 2019. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Der kan forekomme aftenarbejde eller udvidede arbejdstider i forbindelse med arrangementer for studerende og praktiksteder.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200 København N.Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk og om vores strategi.For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Kirstine Hartvig Mahler på tlf. 5138 0576.Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest søndag den 18. august 2019.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 21. august 2019 og 2. samtalerunder den 28. august 2019.Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kontakt

Administration + Efter- og videreuddannelser

Humletorvet 3
1799
København V
Tlf: 23733306
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2019
Udløber:
18-08-2019
Kviknummer:
LJA-74741245
Jobtype:
Fuldtid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
27-10-2019
Syddansk Universitet
Odense, Fyn
Frist:
22-09-2019