91
91
 ledige stillinger på Magisterjob
219
219
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

|
Fyn
|
Indrykket 16-09-2019

Postdoc i kognitiv etnografi

Ved Institut for Sprog og Kommunikation, SDU, i Odense er der en ledig stilling som postdoc i en periode på to år. Den ledige stilling er tilknyttet forskningsprojektet Kommunikation, Kognition og Kompetenceudvikling i Sundhedsvæsenet. Tiltrædelse sker per 1. november 2019 eller snarest muligt derefter.

 

Kandidaten skal udføre forskningsopgaver inden for det ovennævnte projekts arbejdspakke kognitiv etnografi. Kandidaten skal i løbet af ansættelsen dokumentere kommunikative og kognitive/arbejdsprocessuelle forandringer på en hospitalsafdeling i løbet af to inden for projektet planlagte interventioner i afdelingen. Interventionerne fokuserer på udviklingen af ikke-tekniske kompetencer i forhold til patientkommunikation og team-koordination.

 

Kandidaten skal:

 

 • Udføre kognitiv etnografi og video-etnografi på en hospitalsafdeling på Odense Universitetshospital.

 • Dokumentere kommunikative og kognitive/arbejdsprocessuelle forandringer i patientkommunikation of teamkoordination.

 • I samarbejde med afdelingens ansatte forestå mikro-interventioner i afdelingens workflow, indretning, m.m.

 

 

Arbejdet udføres som del af, og i samarbejde med, en trans-disciplinær forskergruppe, der består af i alt tre postdocs, to PIs og en trans-disciplinær baggrundsgruppe bestående af forskere ved SDU.

 

Ansættelse i stillingen forudsætter:

 

 • En Ph.D.-grad i etnografi, interaktionsanalyse, e.lign.

 • Erfaring med forskning i kommunikative og/eller kognitive/arbejdsprocessuelle fænomener, særligt (men ikke nødvendigvis kun) inden for sundhedsvæsenet.

 • Danskkundskaber på et niveau, der tillader, at feltarbejdet kan udføres på dansk.

 

 

Kandidater med forudgående ekspertise i kognitiv etnografi og/eller video-etnografi foretrækkes; alternativt forudsættes det, at kandidaten på baggrund af generelle etnografiske eller interaktionsanalytiske kompetencer er villig til at tilegne sig forskningsmetoder inden for dette område.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Professor Sune Vork Steffensen, email s.v.steffensen@sdu.dk.

 

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019.   

 

Kravet er en erhvervet Ph.D.-grad på ansøgningstidspunktet.

 

Ansøgningen skal indeholde:

Ansøgning

 

 • CV

 • Eksamensbeviser

 • Undervisningsportefølje

 • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes

 • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 

 

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

 

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

 

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ansøger. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

 

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kontakt

Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2019
Udløber:
26-09-2019
Kviknummer:
LJA-75661195
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Egedal Kommune
Egedal, Nordsjælland
Frist:
05-03-2020