123
123
 ledige stillinger på Magisterjob
253
253
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus BSS

Aarhus BSS

|
Østjylland
|
Indrykket 07-01-2020

Ph.d.-ansøgningsrunde Aarhus BSS

Aarhus BSS Graduate School opslår en række ph.d.-stipendier.

På Aarhus BSS har vi samlet en lang række akademiske discipliner og stærke forskningsmiljøer inden for erhvervs- og samfundsvidenskaberne. Mere end 250 ph.d.-studerende er i dag indskrevet på Aarhus BSS Graduate School på tværs af fakultetets 7 ph.d.-programmer, og hvert år starter mere end 60 nye ph.d.-studerende fra hele verden. Aarhus BSS tilbyder internationale ph.d.-uddannelser af høj kvalitet, som kvalificerer dig til en karriere i både den akademiske verden og i den private og offentlige sektor.

Vi tilbyder nu en række ph.d.-stipendier inden for følgende erhvervs- og samfundsvidenskabelige områder:

  • Management

  • Economics and Business Economics

  • Law

  • Political Science

  • Psychology and Behavioural Sciences

  • Business Development and Technology

  • Social Science and Business (kun 5+3 ordningen)

Klik på et af ovenstående links for at få adgang til ansøgningsskemaet.

Vigtige datoer
Ansøgningsfristen er den 18. februar 2020 kl. 12 middag.

Det aktuelle opslag henvender sig til studerende, som kan starte ved semesterstart 1. september 2020 (eller snarest muligt derefter).

Krav og vilkår
Du kan læse mere om krav til ansøgningen i vores ansøgningsvejledning samt finde regler og retningslinjer for ph.d.-uddannelsen her.

Når vi bedømmer ansøgerne, lægger vi særlig vægt på følgende kriterier:

  • ansøgerens akademiske kvalifikationer (bedømmes ud fra den adgangsgivende eksamen)

  • kvaliteten og relevansen af projektbeskrivelsen

  • ansøgers akademiske studieegnethed og evne til at gennemføre projektet inden for rammerne af ph.d.-forløbet.

Du kan læse mere om bedømmelsesprocedure og -udvalg udpeget af dekanen her. Bemærk, at for ansøgninger til programmet i psykologi er bedømmelsesproceduren yderligere specificeret her.

Vi opfordrer ansøgere til at vedlægge dokumentation for, hvor de karaktermæssigt ligger placeret på deres årgang (både på bachelor- og kandidatniveau). Du kan for eksempel vedlægge et brev fra dit universitet, som angiver, hvor du ligger placeret i forhold til andre studerende ("ligger nummer 6 ud af 111" eller "ligger blandt de 8 % bedste"). Hvis dette ikke er muligt, kan du vedlægge en oversigt over, hvilke karakterer der blev givet på dit universitet det år, hvor du afsluttede din uddannelse.

Bemærk, at Aarhus BSS Graduate School forbeholder sig retten til at bedømme ansøgningerne ud fra den dokumentation, du har indsendt inden ansøgningsfristens udløb. Du vil altså ikke nødvendigvis skulle vise yderligere dokumentation. Derudover forbeholder Aarhus BSS Graduate School sig ret til, at afvise ansøgninger der ikke opfylder kravene i ansøgningsvejledningen (se link ovenfor).

Vi opfordrer alle interesserede til at søge, uanset personlig baggrund.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende inklusiv 1.800 ph.d.-studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere om ph.d.-programmerne på Aarhus Universitet på www.phd.au.dk.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Aarhus BSS

Bartholins Allé 14
8000
Århus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2020
Udløber:
18-02-2020
Kviknummer:
LJA-78771210
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed