43
43
 ledige stillinger på Magisterjob
89
89
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
VIA University Pædagoguddannelsen

VIA University Pædagoguddannelsen

|
Østjylland
|
Indrykket 21-12-2020

Pædagoguddannelsen i Aarhus, VIA University College, søger 2 pædagogiske ledere

Engagerede, erfarne og ambitiøse ledere til at indgå i den samlede ledelse af pædagoguddannelsen Aarhus søges pr. 1. marts 2021.

Ledelsesopgaven retter sig både mod drift og udvikling af pædagoguddannelsen i Aarhus og pædagoguddannelsen i VIA. De primære ledelsesopgaver er knyttet til pædagoguddannelsen Aarhus, der samlet set rummer 65 undervisere og 1500 danske og internationale pædagogstuderende.

Opgaverne som pædagogisk leder er alsidige og spænder bredt. I overskrifter vil du bl.a. få ansvar for:


 • Personaleledelse med 15-20 undervisere i direkte reference
 • Uddannelsesledelse med fokus på didaktisk og faglig udvikling, teamudvikling, arbejdstilrettelæggelse, ressourceallokering, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø.
 • Udviklingsledelse i forhold til igangværende indsatser og projekter, fastholdelse af progression i projekterne og projektledelse fx i forhold til implementering af nationale opgaver, tværgående udviklingsopgaver i pædagoguddannelsen VIA, digital didaktik, playful learning m.fl.
 • Tværgående ledelse af både interne kolleger, medarbejdere og eksterne interessenter og samarbejdspartnere


Vi søger pædagogiske ledere, som • har erfaring med og viden om ledelse af uddannelse og underviserteams
 • har gode kommunikations- og samarbejdskompetencer samt evner at skabe engagement og tillid gennem rammesættende, tæt ledelse af både den enkelte og teamet
 • har erfaring med planlægning og administration herunder økonomisk styring og juridiske rammer
 • har interesse og kompetencer inden for teknologi og digitaliseringDet vil yderligere være en fordel, hvis du har:

 • professionskendskab og ledelseserfaring fra organisationer med stor kompleksitet og hurtig omstilling
 • viden om og erfaring med ledelse af forskning og udvikling inden for uddannelses- og professionsdidaktik
 • ledelsesmæssige erfaringer med kvalitetsarbejde - herunder inddragelse af studerende og andre vigtige interessenter


Som ny pædagogisk leder forventer vi desuden at du:


 • Evner at skabe tillid og vise ordentlighed igennem en tæt og klar dialog både horisontalt og vertikalt i ledelsesarbejdetHar lyst, mod og evner til at gå tidligt og tydeligt ind i ledelsesopgaven også når det gælder håndtering af de lidt mere vanskelige sager, som


 • fx samarbejdsudfordringer, konflikter eller udvikling af den enkelte eller teamet
 • Værdsætter variation og tempo i den daglige opgaveløsning og kan holde hovedet koldt, og prioritere og strukturere din tid selvstændigt, så du vedholdent og resultatorienteret skaber fremdrift i ledelsesopgaverne
 • Tager ansvar og deltager aktivt i et ambitiøst og udviklingsorienteret ledelsesteam, og deler både det som er sjovt og vanskeligt


Vi tilbyder


To lederstillinger, hvor de kommende ledere vil indgå i et ledelsesteam med fokus på en integrationsorienteret, innovativ og professionel ledelsesstil.  
Som ny leder får du mulighed for  at sætte dit aftryk på ledelsen af pædagoguddannelsen og derigennem udviklingen af en stærk professionsidentitet hos de kommende pædagoger.

Om ledelsen og uddannelsen

Ledelsen af pædagoguddannelsen i Aarhus består af en uddannelsesleder og 4 pædagogiske administrative ledere, hvor den ene stilling er vacant og den anden stilling er nyoprettet med henblik på at styrke den samlede ledelse af pædagoguddannelsen i Aarhus og i VIA.
Pædagoguddannelsen i Aarhus er præget af et stort fagligt engagement hos medarbejderne, hvad enten det drejer sig om udvikling af uddannelsen, forskning, de internationale opgaver eller efter-og videreuddannelsesopgaver. Det gør pædagoguddannelsen til en dynamisk og spændende arbejdsplads med mange forskellige ledelsesmæssige opgaver. Lige nu har vi fokus på at lede udviklingen af uddannelsen både nationalt, i hele pædagoguddannelsen VIA og lokalt i pædagoguddannelsen Aarhus og samtidig sikre en god og stabil drift af og kvalitet i uddannelsen.

Løn og ansættelsesvilkår  

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Tiltrædelse:  1. marts 2021 eller hurtigst muligt derefter.
Tjenestested: Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C. Dog må der påregnes opgaver og tjenestedage på VIAs andre lokaliteter, hvorfor det vil være en fordel med adgang til egen bil.
Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Det praktiske:

For yderligere information om stillingen kan du kontakte uddannelsesleder Jan Ankerstjerne på telefon 87 55 53 02 eller pr. e-mail: jaan@via.dk

Ansøgningsfristen er den 18. januar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes/forventes afholdt den 22. januar 2021.


Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FNs verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Kontakt

VIA University Pædagoguddannelsen

Campus Aarhus C
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2020
Udløber:
18-01-2021
Kviknummer:
LJA-81505497
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
08-03-2021
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-03-2021