40
40
 ledige stillinger på Magisterjob
181
181
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Museum Silkeborg

Museum Silkeborg

|
Midtjylland
|
Indrykket 23-11-2017

Nyere tids museumsinspektør til Museum Silkeborg

Museum Silkeborg søger nyere tids inspektør til afdelingen Blicheregnen i Thorning med tiltrædelse d. 1. marts eller snarest derefter. 

Museum Silkeborg søger en ny afdelingsleder til afdelingen Blicheregnen, med ansvar for såvel museum som lokalarkiv. Dit ansvarsområde vil tage udgangspunkt i fire af de fem museumssøjler, nemlig indsamling, registrering, forskning og formidling. Der vil være særlig vægt på forskning og ikke mindst formidling, herunder at sørge for de årlige særudstillinger på afdelingen. Du vil som afdelingsleder være den daglige personaleleder for afdelingens lille stab.

Afdelingen i Thorning har en stor og folkelig opbakning, og afdelingslederen skal være med til at fastholde og gerne udbygge denne lokale og folkelige forankring.

Udover arbejdet på Blicheregnen vil der også af og til kunne indgå arbejdsopgaver på de øvrige to afdelinger, Hovedgården og Papirmuseet.

Som afdelingsleder på en af Museum Silkeborgs tre afdelinger vil du, i samarbejde med museets ledelse og øvrige stab deltage i den strategiske udvikling af museet. 

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet historiker eller etnolog på mindst hovedfagsniveau.
  • Du arbejder hjemmevant med de digitale medier, og vil kunne være ansvarlig for museets hjemmeside, arbejde med formidling og markedsføring via Facebook, instagram mv.
  • Du må gerne have kendskab til fundraising, da der vil være behov for at skaffe eksterne midler til særlige projekter indenfor forskning og formidling.

 

Øvrige kvalifikationer og præferencer:

  • Du brænder for dit fag og ønsker at øse ud af din viden til alle tænkelige målgrupper.
  • Du ser museets store gruppe af frivillige som en ressource, der kan være med til at drive og udvikle museet.
  • Du skal have lyst til at bruge og arbejde med de frivillige og skabe kontakter til folk i lokalområdet.

 

Praktiske oplysninger:

  • Ansøgninger med relevante bilag stiles til museumsdirektør Ole Nielsen og sendes på on@museumsilkeborg.dk eller Museum Silkeborg, Hovedgårdsvej 7, 8600 Silkeborg. Ansøgningen skal være museet i hænde senest d. 4. januar 2018 kl. 12.00.
  • Der vil være samtaler med de udvalgte kandidater i uge 3 og 5
  • Supplerende oplysninger kan fås hos museumsdirektør Ole Nielsen ved henvendelse på on@museumsilkeborg.dk eller tlf. +45 51 21 40 75.
  • Læs mere om Museum Silkeborg på www.museumsilkeborg.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Museum Silkeborg

Hovedgårdsvej 7
8600
Silkeborg
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2017
Udløber:
04-01-2018
Kviknummer:
LJA-51696264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Gem annonce
Lignende job
Københavns Universitet - Panum Instituttet
Storkøbenhavn
Frist:
14-01-2018