161
161
 ledige stillinger på Magisterjob
265
265
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-08-2017

Naturfaglig instruktør til ENERGI & VAND Science Center (studiejob)

Brænder du for at formidle om vand, energi, klima og klimatilpasning? Er du universitets- eller lærerstuderende med en naturvidenskabelig og tværfaglig profil? Har du minimum to år tilbage på studiet og søger et fleksibelt, spændende og studierelevant job? Er du vild med praktisk hands-on undervisning? ENERGI & VAND søger to engagerede instruktører. 
 
Som instruktør på ENERGI & VAND Science Center får du mulighed for at formidle naturvidenskabens mysterier i børnehøjde. Du får testet din faglige viden i praksis, inden for emner som vand, miljø og klima på både indendørs og udendørs forløb. Du får mulighed for at undervise hovedstadsområdets skoleelever hands-on med interaktive modeller i læringsrum som er unikke og giver eleverne en anderledes og spændende undervisning.  
 
Sammen med eleverne kan du komme til at teste byens energisystem, undersøge en generator, køre på el-cykel, undersøge vandets kræfter, kravle ned gennem kæmpe-toilettet, besøge energilabyrinten, undersøge søens dyr, oversvømme byer og meget andet. Som instruktør kan du også komme til at formidle i det Mobile Science Center, som arbejder med vand, klima og klimatilpasning.  
 
På ENERGI & VAND Science Center underviser vi folkeskoleklasser i energi- og vandforsyning i fortid, nutid og fremtid, altid set i et bæredygtighedsperspektiv. Skoler fra København, Rødovre, Albertslund, Hvidovre, Dragør, Herlev, Vallensbæk og Brøndby besøger ENERGI & VAND på dagsbasis, for at deltage i ét af vores 13 undervisningsforløb. ENERGI & VANDs Mobile Science Center besøger desuden skoler og pladser i hele Hovedstadsområdet.  
 
Science Centeret er en del af ENERGI & VAND Greater Copenhagen Living Lab, som desuden består af et HOFOR Showroom og et Klimatilpasningscollaboratorium. ENERGI& VAND Greater Copenhagen Living Lab er et samarbejde mellem HOFOR og Miljøtjenesten i Københavns Kommune. Studiejobbet vil hovedsageligt være i Science Centeret, om end der kan forekomme opgaver på de andre dele af ENERGI & VAND. Som medarbejder på ENERGI & VAND, vil du blive ansat i Afdelingen for Bæredygtig Udvikling i Børne- & Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune.  
 
Vi tilbyder:  

  • En anderledes og innovativ arbejdsplads i konstant udvikling 
  • Mange forskelligartede opgaver 
  • Praktisk erfaring inden for naturvidenskabelig og tværfaglig formidling i børnehøjde 
  • Udvidelse af din faglige horisont inden for vand, energi, klima og klimatilpasning 
  • Et team af engagerede instruktører med bred interesse for naturvidenskab. 
Om dig:  
  • Du er f.eks. lærerstuderende med interesse for naturvidenskab eller læser på en videregående naturvidenskabelig uddannelse med fokus på miljøteknologi, klima og energiforsyning, vandforsyning og klimatilpasning eller lignende 
  • Du brænder for at videregive din fascination af naturfaglige mysterier, og du er i besiddelse af lysten til at undervise og evnen til at fange børnenes opmærksomhed 
  • Du er positiv, samarbejdsvillig og frisk på at medvirke i alle faser af undervisningen og evt. udviklingen heraf 
  • Du har min. to år tilbage af dit studie 
  • Du har lyst til at undervise en til to formiddage om ugen og nogle gange også eftermiddage. 
Tiltrædelse den 1. september 2017.

Yderligere oplysninger
Kontaktperson: Patrick Lyng Rosenkjær på 2777 0266. Det er muligt at stille spørgsmål fra den 9.-16. august.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 16. august 2017.  
Samtaler vil finde sted i uge 34.
 

Kontakt

Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 27770266
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Udløber:
16-08-2017
Kviknummer:
LJA-48366625
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Statsadvokaten i Viborg
Viborg, Midtjylland
Frist:
20-07-2018
Skatteministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018