175
175
 ledige stillinger på Magisterjob
307
307
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagens Kunstmuseer

Skagens Kunstmuseer

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-11-2018

Museumsinspektør til Skagens Kunstmuseer

Skagens Kunstmuseer søger en museumsinspektør som primært skal arbejde med museets store samling af skagensmalernes værker, herunder forskellige registreringsopgaver, og med udvikling og produktion af særudstillinger. Det er med andre ord en stilling som giver mulighed for at grave sig helt ned i en unik samling og samtidigt arbejde kreativt med de mange facetter, der knytter sig til udstillings- og formidlingsarbejdet.

Der er tale om en 2-årig projektansættelse med start den 1. februar 2019.

 

Lidt mere om stillingen og arbejdsopgaverne

  • Du bliver en del af den kunstfaglige afdeling, som består af yderligere en inspektør, en registrator, en konservator, en formidler og en stab af omvisere. Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på godt humør og kreativ tænkning, med vægt på den åbne dialog, vidensdeling og høj faglighed.

  • Du kommer til at indgå i et større, igangværende samlingsregistreringsprojekt med særligt fokus på kunstnerhjemmet Anchers Hus, der blev fusioneret med Skagens Museum i 2014 og dermed blev en del af et statsanerkendt kunstmuseum.  

  • Du kommer til at arbejde med museets skiftende udstillinger og kommer i den forbindelse omkring opgaver som konceptudvikling, værkudvælgelse, udstillingsopbygning og -design, publikationsarbejde, formidlingstiltag, mv.

  • Derudover forventes du at indgå i den kunstfaglige afdelings brede spektrum af daglige driftsopgaver.

 

Vi leder efter følgende kompetencer

Vi søger en cand.mag. eller mag.art. i kunsthistorie eller tilsvarende. Vores nye kollega brænder for at arbejde på et kunstmuseum. Det er vigtigt, at du interesserer dig for perioden med skagensmalerne, men du behøver ikke være specialist på området. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med museale registreringsopgaver og har arbejdet med projektledelse og udstillinger, men det er ikke et krav.

Du er helt sikkert dygtig til at samarbejde og kommunikere både med fagfæller, med andre faggrupper og med museets gæster.

Desuden vil vi vægte evnen til at arbejde effektivt og struktureret samt en profil med mod og lyst til både at arbejde drifts- og projektorienteret.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en 2-årig projektstilling med tiltrædelse den 1. februar 2019 eller snarest derefter. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, hvor vi forventer, du er på museet. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med Dansk Magisterforening.

 

Ansøgning

Send din ansøgning med CV i én samlet pdf-fil eller word-fil til: info@skagenskunstmuseer.dk
Ansøgningen skal være museet i hænde senest søndag den 9. december 2018.

Samtaler forventes afholdt onsdag, torsdag eller fredag i uge 50.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kunstfaglig chef Charlotte Linvald, cl@skagenskunstmuseer.dk eller på tlf. 9844 6444.


Kort om Skagens Kunstmuseer

Skagens Kunstmuseer er et statsanerkendt kunstmuseum i vækst og med stærk fokus på nytænkning, høj oplevelsesværdi og faglig funderet formidling. Museet beskæftiger sig med verdens største samling af skagensmalernes værker og historien om kunstnerkolonien i Skagen og perioden i slutningen af 1800-tallet.

Museet har ca. 60 ansatte og tre besøgsadresser: Anchers Hus, Drachmanns Hus og Skagens Museum.


Kontakt

Skagens Kunstmuseer

Brøndumsvej 4
9990
Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2018
Udløber:
09-12-2018
Kviknummer:
LJA-67538249
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
NY CARLSBERGFONDET
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2019