186
186
 ledige stillinger på Magisterjob
339
339
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Museum Skanderborg

Museum Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 03-04-2017

Museumsinspektør- og arkivleder ved Museum Skanderborg

Museum Skanderborgs mission er at være en væsentlig, forandrende og betydende kulturhistorisk medspiller i et lokalt såvel som nationalt og globalt perspektiv.

VÆSENTLIG fordi museet arbejder med væsentlige problemstillinger med relevans og kant, der kan være med til at øge forståelsen for samfundet og den tid, vi lever i.

FORANDRENDE fordi museet vil gøre en forskel og sætte en ny dagsorden for, hvad små museer kan i en stor verden.

BETYDENDE fordi museet vil sætte nye standarder og gå nye veje.

Har du lyst til at være en del af denne institution, er jobbet måske noget for dig. Museum Skanderborg søger en historiker eller person med lignende akademisk uddannelse til stillingen som museumsinspektør og arkivleder.

Stillingen ønskes besat fra 1. september 2017.

Som museumsinspektør og arkivleder har du ansvar for den daglige ledelse og det overordnede ansvar for Museum Skanderborgs Historiske Arkiv og lokalarkivernes personale, arrangementer, skoletjeneste, og den daglige interne og eksterne kommunikation samt kontakten til de fire venneforeninger. Ud over arkiverne dækker stillingen også verdenskrigshistorie og koldkrigshistorie med udgangspunkt i tilstedeværelsen af Luftwaffes danske hovedkvarter fra 1944 til 1945 i Skanderborg Dyrehave samt en koldkrigsbunker.

Du skal have gode samarbejdsevner og være klar til at indgå i en medarbejdergruppe med meget alsidige arbejdsopgaver og meget forskellige udfordringer.

Du deltager overordnet i arbejdet med indsamling, registrering, bevaring, formidling og forskning i relevant materiale i samarbejde med museets øvrige enheder.

Som ansøger skal du:

  • have indgående kendskab til såvel arkiv som museumsforhold, herunder registreringsprincipper og -systemer.
  • have erfaring med samarbejde med frivillige medarbejdere.
  • kunne tage initiativ til nyskabende projekter, gerne i et samarbejde med andre aktører.

Det primære arbejdssted er Skanderborg Historiske Arkiv, Adelgade 46, 8660 Skanderborg. Da der er andre afdelinger, må du være indstillet på skiftende arbejdssteder og kørsel i egen bil. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 22. maj 2017. Du skal sende din ansøgning, CV samt relevante bilag til: info@museumskanderborg.dk mærket arkivleder. Du kan henvende dig til direktør Lene Høst-Madsen: lhm@museumskanderborg.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen.

Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Museum Skanderborg er et statsanerkendt, selvejende kulturhistorisk museum med hjemsted i Skanderborg Kommune. Museet har følgende afdelinger: hovedafdelingen Adelgade 5, Skanderborg, Ferskvandsmuseet, Skanderborg Bunkerne, Museet på Gl. Rye Mølle og Øm Kloster Museum samt Skanderborg Historiske Arkiv med fem lokalafdelinger.

Kontakt

Museum Skanderborg

Adelgade 5
8660
Skanderborg
Praktisk information
Oprettet:
03-04-2017
Udløber:
22-05-2017
Kviknummer:
LJA-44662250
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
07-06-2018
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2018