56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Nationalmuseum

Grønlands Nationalmuseum

|
Nuuk
|
Indrykket 12-11-2019

Museumsinspektør

Museumsinspektør til det immaterielle kulturarvsområde

Nunatta Katersugaasivia Allagaateqarfialu (NKA) søger museumsinspektør med primær arbejdsområde inden for det immaterielle kulturarvsområde. Stillingen ønskes besat d. 1. februar 2020 eller snarest derefter.

 

NKA har ansvaret for beskyttelsen af den immaterielle kulturarv i Grønland. Inspektørens særlige arbejdsområde omfatter varetagelse af NKAs og Grønlands interesser og forpligtelser over for UNESCOs Konvention til beskyttelse af den immaterielle kulturarv. Inspektørens primære opgave består således i at identificere og definere elementer af immateriel kulturarv, som findes i Grønland. Inspektøren skal i denne sammenhæng udarbejde og løbende opdatere en fortegnelse over kendt immateriel kulturarv ved at inddrage samfund, grupper og relevante organisationer.

 

I øvrigt har inspektøren ansvaret for det etnologiske arbejde med særlig henblik på kortlægning af begrebet om immateriel kulturarv og dets indhold i samarbejde med andre inspektører. Inspektøren skal således være med til at udarbejde en strategi og prioritering mhp. afdækning af området.

 

Stillingen ønskes besat med en Ph.D eller en kandidat i antropologi/etnologi eller kulturhistorie eller en tilsvarende kandidatuddannelse. Ansøger skal have et indgående kendskab til grønlandsk sprog, kultur og historie.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og DM eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation. Der er ikke knyttet nogen bolig til stillingen.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Direktør Daniel Thorleifsen på tlf. 34 2201.

 

Til ansøgningen vedlægges bilag, herunder CV, eksamensbeviser og udtalelser og deadline for ansøgning er den 7. januar 2020.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.


Kontakt

Grønlands Nationalmuseum

Hans Egedesvej 8
3900
Nuuk
Danmark
Tlf: (+299)322611
Praktisk information
Oprettet:
12-11-2019
Udløber:
07-01-2020
Kviknummer:
LJA-77381506
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020