101
101
 ledige stillinger på Magisterjob
228
228
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

|
Fyn
|
Indrykket 25-02-2019

Miljøstyrelsen søger dygtig specialist til spildevandsområdet

Vil du være med til at beskytte miljøet ved at sikre effektiv spildevandsrensning? 

Vil du arbejde med vejledning af virksomheder, kommuner og forsyninger om spildevand? 

Har du erfaring med spildevand fra en kommune, forsyning eller privat virksomhed? 

Kan du kommunikere din faglige viden så det giver god mening for andre? 

Kan du tænke i nye baner, og vil du være med til at drive udviklingen af vandbranchen inden for fx digitalisering, miljøfremmede stoffer og udnyttelse af ressourcerne i spildevandet? 

Så vil et job i Miljøstyrelsens spildevandsteam være noget for dig!

 

Miljøstyrelsen 

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til beskyttelse og benyttelse.

 

Miljøstyrelsen er landsdækkende, og den har ca. 900 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 440 arbejdspladser flytter nu til Odense. Vi skal opbygge en ny organisation, der bygger på et stærkt fundament fra den nuværende styrelse, og hvor nye medarbejdere får rig lejlighed til at bidrage til opbygningen af styrelsen i Odense. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne, ører og hænder på natur og miljø i Danmark.

 

Vores enhed

Miljøstyrelsens enhed for Vandforsyning administrerer, forvalter og sikrer det faglige grundlag for regler om drikke- og spildevandsforsyning samt klimatilpasning, rotter, svømmebade og badevand. Vi vejleder kommuner, virksomheder og borgere om reglerne, og vi leverer et fagligt grundlag for regeringens politikudvikling og strategiske satsninger på området. Enheden arbejder desuden med opbygning og formidling af viden på vandområdet fx inden for håndtering af miljøfremmede stoffer, og vi støtter op om udvikling af nye tekniske løsninger. Endeligt indgår vi i internationalt samarbejde mellem vandmyndigheder i særligt Kina, Sydafrika og USA.

 

Dine opgaver

Du skal indgå i et stærkt team på tolv personer, hvor samarbejde og erfaringsudveksling er højt prioriteret. Vi forvalter bl.a. reglerne for udledningstilladelser på spildevandsområdet. Vi udarbejder vejledninger og styrer projekter. Vi fører administrativt tilsyn med forsyningernes udledninger, og vi forvalter reglerne for svømmebade, badevand og rotter. Større opgaver i 2019, som du kan blive involveret i er øget fokus på miljøfremmede stoffer i spildevandet, bedre håndtering af spildevand fra regnbetingede udledninger samt udvikling af et nyt myndighedssamarbejde i Indien.

 

Der er gode muligheder for at arbejde selvstændigt og selv tilrettelægge opgaveløsningen. I enheden for Vandforsyning lægger vi vægt på en sjov og spændende hverdag med faglige udfordringer, der giver gode muligheder for videreudvikling. 

 

Din profil

Vi lægger vægt på, at du: 

 

  • Har en naturvidenskabelig baggrund (f.eks. biolog, ingeniør eller lignende)

  • Har erfaring fra spildevandsområdet og kendskab til lovgivningen gerne fra en kommune, anden miljømyndighed eller forsyning

  • Har viden om emner som spildevandsrensning, regnbetingede udledninger og miljøfremmede stoffer

  • Er stærk i din faglige viden og kan rådgive kommuner og borgere

  • Har erfaring med digitale værktøjer til håndtering af data

  • Inddrager andre i dit arbejde og ser teamwork som en fordel

  • Har erfaring med håndtering af komplekse processer i samspil mellem myndigheder, interesseorganisationer og virksomheder

  • Er resultatorienteret, har overblik og skaber fremdrift i opgaverne

  • Har erfaring fra en politisk ledet organisation

 

Løn og ansættelsesvilkår

Tjenestestedet vil være i Odense C, hvor vi pt har til huse på tre lokationer tæt på banegården. 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Helle Bach Rungø på

tlf. 9136 5859.

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og uddannelsessbevis m.m. senest den 14. marts 2019.

 

Vi planlægger at holde samtaler den 25. marts 2019 i Odense. 

 

Du kan forud for en eventuel samtale blive bedt om at udfylde test og/eller forberede en case. 

 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Englandsgade 25
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-02-2019
Udløber:
27-03-2019
Kviknummer:
LJA-71012305
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Miljø
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen
Odense, Fyn
Frist:
25-03-2019
IT og Digitalisering.
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-03-2019