117
117
 ledige stillinger på Magisterjob
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddansk Universitet

Syddansk Universitet

|
Fyn
|
Indrykket 23-08-2019

Lektorat i Medievidenskab

Ved Institut for Kulturvidenskaber, Det Humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense, opslås en stilling som lektor i Medievidenskab til besættelse pr. 1. februar 2020 eller snarest derefter.

 

Kvalifikationsniveau for lektorer skal svare til det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, men vil også kunne opnås på anden måde.  Ansøgere skal dokumentere forskningskompetence inden for medievidenskabelige kerneområder som medieteori, mediehistorie, mediekultur og medieanalyse.

 

Mere specifikt er instituttet interesseret i ansøgere med forskningsmæssig tyngde inden for et eller flere af nedenstående områder: 

 

 • Digitale og interaktive medier

 • Digitale mediers brugsformer

 • Mediehistorie

 • Kvantitative metoder

 • Produktionsprocesser i mediebranchen

 • Manuskriptudvikling

 • Interaktionsdesign

 • Oplevelsesteknologi

 

 

Lektoren knyttes til de medievidenskabelige uddannelser og skal derfor indgå centralt i den fortsatte udvikling af det faglige miljø omkring Medievidenskab. Lektoren forventes at kunne undervise bredt inden for fakultetets medievidenskabelige uddannelser og discipliner.

 

Der lægges vægt på, at lektoren aktivt vil kunne indgå i tværfaglige projekter på og uden for instituttet, og ansøgere bedes redegøre for, hvordan de kan bidrage til instituttets forskningsprofil.

 

Det forventes, at den foretrukne ansøger deltager i ansøgninger om eksterne midler og indgår i bedømmelsesudvalg og administrative råd og nævn samt samarbejder med eksterne parter.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Per Krogh Hansen på tlf.: 6550 1451 eller e-mail: pkha@sdu.dk

 

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019 Såfremt ansøgeren ikke har dokumenteret undervisningserfaring svarende til adjunktniveau sker ansættelsen på prøve i 1 år.

 

Ansøgningen skal indeholde:

 

 • Ansøgning

 • CV

 • Eksamensbeviser

 • Undervisningsportefølje (se nærmere nedenfor)

 • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes

 • Op til 6 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 

 

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Ved ansøgning om lektorat skal vedhæftes undervisningsportfølje som dokumentation for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer - se vejledning her.

 

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

 

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg.

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

 

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kontakt

Syddansk Universitet

Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf: 6550 1000
Praktisk information
Oprettet:
23-08-2019
Udløber:
01-10-2019
Kviknummer:
LJA-75054920
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Copenhagen Business Academy
København, Storkøbenhavn
Frist:
21-10-2019