53
53
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddansk Universitet

Syddansk Universitet

|
Fyn
|
Indrykket 07-07-2020

Lektor i dansk organisationskommunikation

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en lektorstilling i dansk organisationskommunikation ledig til besættelse pr. 1. februar 2021 eller hurtigst muligt derefter med tjenestested i Odense. 

Kvalifikationsniveau for lektorer skal svare til det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, men vil også kunne opnås på anden måde.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant, international, videnskabelig produktion og undervisningskompetence inden for dansk organisationskommunikation i et eller flere af følgende områder: digitale medier, digital interaktion, kommunikation mellem organisation og interne og eksterne interessenter, innovation, entreprenørskab. Ansøgere skal i øvrigt være bredt kvalificeret til at varetage undervisning på bachelor-, kandidat- og masteruddannelser i International virksomheds-kommunikation, herunder fag som Social og kulturel innovation, Innovation, Projektledelse og Teamsamarbejde, Dansk Tekstanalyse og Tekstproduktion, og Multimodal Organisationskommunikation.  Ansøgere skal vedlægge vurdering af undervisningsmæssige kvalifikationer.
Der lægges vægt på, at ansøgere aktivt vil kunne indgå i et eller flere af instituttets forskningsmiljøer, og ansøgere skal gøre rede for, hvordan de vil kunne bidrage til udviklingen af instituttets undervisnings og forskningsprofil inden for dansk organisationskommunikation. Flere oplysninger om Instituttets forskning kan findes her: https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/isk/forskning. 

Det forventes, at den foretrukne ansøger deltager i ansøgninger om eksterne midler og indgår i bedømmelsesudvalg og administrative råd og nævn samt samarbejder med eksterne parter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Sharon Millar, e-mail: smillar@sdu.dk.

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019 

Såfremt ansøgeren ikke har dokumenteret undervisningserfaring svarende til adjunktniveau sker ansættelsen på prøve i 1 år. 

Det gælder for alle stillinger, at de skal kunne dække undervisningsrekvisition fra beslægtede områder herunder tværfaglige undervisningsaktiviteter og cand. negot-uddannelserne. 

Ansøgningen skal indeholde: 

Ansøgning CV Eksamensbeviser Undervisningsportefølje (se nedenfor) Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes Op til 6 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.
Ved ansøgning om lektorat skal vedhæftes undervisningsportfølje som dokumentation for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer - se vejledning her.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. 

Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede. 

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. 

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale. 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse. 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Kontakt

Syddansk Universitet

Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf: 6550 1000
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2020
Udløber:
27-08-2020
Kviknummer:
LJA-80611631
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Undervisningsministeriet Fr.Holm 21
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2020
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-09-2020