131
131
 ledige stillinger på Magisterjob
296
296
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-12-2019

Leder og kommunikationsfagligt fyrtårn til Landbrugsstyrelsen

Hvis du kan kombinere en stærk kommunikationsfaglighed med erfaringen og evnerne til at lede et ambitiøst kommunikationsteam i en af Danmarks største styrelser så er du nok lige præcis den nøglespiller, vi mangler på holdet.

Teamleder for Team Kunder i HR & Kommunikation

Som teamleder for Team Kunder får du sammen med medarbejderne i teamet ansvaret for at understøtte styrelsen med intern og ekstern kommunikation til og om vores kunder. Vi arbejder på mange forskellige platforme, fx sociale medier, hjemmeside og intranet, og vi arbejder løbende med at udvikle vores kommunikation og afprøve nye veje, som kan være alt fra nye digitale kanaler til old fashioned informationsmøder for landmænd. Vi leder efter dig, der vil være vores kommunikationsfaglige fyrtårn, og som arbejder strategisk med kommunikation. Dit personaleledergen gør, at du er drevet af at skabe resultater ved at inddrage dine medarbejdere.

Teamet består af 4 kommunikationskonsulenter, en digital redaktør, en digital medarbejder og en student. Teamet er en del af enheden HR & Kommunikation, som i alt består af 36 medarbejdere fordelt på 4 teams.

Du kommer til at referere til HR- & kommunikationschefen, men får et udbredt selvstændigt ansvarsområde både fagligt og personaleledelsesmæssigt. Du vil indgå i et tæt ledelsesteam med HR- & kommunikationschefen og teamlederen for Team Organisation, som blandt andet har ansvaret for at kommunikationsunderstøtte styrelsens stabsfunktioner. Derudover vil du også få tæt daglig dialog med lederen for styrelsens direktionssekretariat og pressechefen.

Det forventer vi af dig

Din hovedopgave bliver at skabe retning og gode rammer for, at Team Kunder kan udvikle og drive kommunikationsløsninger, der skaber værdi. Du skal sikre, at medarbejderne er klædt på til at løse de faglige udfordringer og understøtte deres tætte samarbejde med resten af organisationen. Samtidig sidder din kommunikationsfaglighed lige i skabet, så du kan gå forrest og bane vejen for, at vi leverer resultater. Det bliver afgørende, at du evner at tilegne dig forretningsforståelse og kan skabe sammenhæng mellem forretningens kommunikationsbehov, direktionens strategiske kommunikationsbehov og teamets faglighed.

For at komme i betragtning til stillingen kræver det, at du har en relevant videregående akademisk uddannelse inden for kommunikation eller har tilegnet dig et tilsvarende højt kommunikationsfagligt kompetenceniveau via dokumenteret efteruddannelse og praktisk erfaring.

Vi forventer, at du:

  • Har et højt kommunikationsfagligt niveau og erfaring med at lede dygtige og selvstændige kommunikationsmedarbejdere.

  • Har solid ledererfaring med dokumenterede lederegenskaber. 

  • Kan inspirere, engagere og motivere og dermed løfte kommunikationen til nye højder

  • Har fokus på medarbejdernes trivsel og kan udvikle deres kompetencer

  • Har politisk tæft, gennemslagskraft og en stærk dømmekraft

  • Har stort overblik og kan lede, fordele og prioritere arbejdet, så vi sammen skaber resultater

  • Er nysgerrig på at arbejde med kommunikation til et af Danmarks vigtigste erhverv, landbruget

  • Kan sikre en både visionær og driftssikker kommunikation i tæt samspil med styrelsens direktion, presseteam og de faglige enheder.

 

Du får en vigtig rolle i en dynamisk og kompetent enhed, som er kendt for at levere på et højt niveau, og som har en stor kontaktflade både til organisationen, interessenter og selvfølgelig kunderne. Du får en spændende og til tider uforudsigelig hverdag, hvor der er brug for din evne til at orkestrere og kvalificere kommunikationsopgaverne.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Hvis du er ACer, sker ansættelsen som chefkonsulent med personaleledelse. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Nyropsgade i København.

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- & Kommunikationschef Dorte Bajda Appel på tlf. 25 10 53 25.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 5. januar 2020.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler d. 9. januar 2020.

Du skal være indstillet på at gennemføre test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Frejasvej 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-12-2019
Udløber:
05-01-2020
Kviknummer:
LJA-78075736
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Region Syddanmark
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
05-02-2020
Den selvejende institution Svaneke Friskole
Bornholm
Frist:
03-02-2020