55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdekontor Hobro

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-11-2019

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland søger studentermedhjælper, stud.jur.

Er du stud.jur. med ønske om at kombinere teori og praksis og tilegne dig flere og større juridiske kompetencer? Vi søger en stud.jur. til Kriminalforsorgen, Område Midt- og Nordjylland med tiltrædelse snarest muligt.


Dine opgaver

Du vil indgå som en del af Klientsagsenheden og dine primære opgaver vil være behandling af sager om aktindsigt og erstatning. Herudover vil du skulle bistå enhedens øvrige medarbejdere med såvel juridiske opgaver som sekretariatsopgaver.

Klientsagsenheden er områdekontorets juridiske enhed og behandler klientsager, lige fra placering af klienterne på fængslerne til prøveløsladelsessager og behandling af andre frihedsgoder under afsoning.


Hvem er du?

Du vil komme til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor der vil blive lagt vægt på, at du har gode juridiske kompetencer og evne til at samarbejde med forskellige personalegrupper. Du skal endvidere have lyst til og mod på at kommunikere med Kriminalforsorgens klienter (indsatte), hvorfor det vil være en fordel at du har en venlig, sympatisk og serviceminded tilgang til kommunikation.

Vi forestiller os, at du er midt i jurastudiet, gerne på kandidatdelen. Vi kræver ikke, at du har forudgående kendskab til straffuldbyrdelsesloven, men det vil naturligvis være en fordel. Kendskab til og interesse for forvaltningsret er en forudsætning for, at man trives med arbejdet. Desuden er det en fordel, såfremt du har erfaring med administrativt arbejde. Du kan arbejde og tænke selvstændigt. Du kan arbejde struktureret med mange jern i ilden og ser problemstillinger som en udfordring.


Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Hvis du er bachelor, vil ansættelsen ske i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten. Er du ikke bachelor, vil ansættelsen ske i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og offentligt ansattes Organisationer Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Du bliver ansat i Kriminalforsorgsområde Midt og Nordjylland. Det nærmere tjenestested aftales inden tiltrædelse, da der både er mulighed for at sidde på Områdekontoret i Hobro eller Enner Mark Fængsel, eventuelt som en kombination af begge dele. Det vil derfor være en fordel, at du har kørekort.

Studentermedhjælperstillingen er på 15-20 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.


Hvem er vi?

Kriminalforsorgen Midt- & Nordjylland er ét af fire geografiske områder på landsplan og har cirka 1100 ansatte. Vi består af Områdekontoret i Hobro og 7 institutioner, der dækker et udrejsecenter, fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed og pensioner.

Områdekontoret i Hobro har tilknyttet omkring 70 medarbejdere. Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med Institutionerne indenfor bl.a. HR-udvikling og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.


Du søger stillingen via linket Søg stillingen.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 15. november 2019, kl. 12. Vi forventer at holde samtaler ugen derefter.

Samtalerne afholdes enten på Enner Mark Fængsel eller Områdekontoret i Hobro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe dokumentation for igangværende uddannelse, sammen med identifikation (f.eks. pas eller kørekort).

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til områdechef for Klientsagsbehandling Rikke Dietz på telefon 7255 7577, alternativt jurist på Enner Mark Fængsel Pernille Sørensen telefon 7255 5603.Kontakt

Områdekontor Hobro

Adelgade 75
9500
Hobro
Tlf: 72553369
Praktisk information
Oprettet:
04-11-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-77106547
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020