186
186
 ledige stillinger på Magisterjob
339
339
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Logo
|
Nuuk
|
Indrykket 12-01-2017

Kort, geodata og GIS i Grønland

Kort og Geodatagruppen i Asiaq, Grønlands Forundersøgelser, søger en medarbejder med erfaring og sans for geografisk information.

 

Vi tilbyder et job med udfordringer og opgaver indenfor teknisk og topografisk kortlægning, foto-grammetri og remote sensing samt opbygning og vedligeholdelse af geografisk infrastruktur.

Du kommer til at arbejde i et spændende fagligt miljø, med en enestående grønlandsk natur som baggrund.

 

Du vil indgå i Kort og Geodatagruppen, hvor vi indsamler og bearbejder data fra blandt andet GPS, drone, fotofly og satellit. I sommersæsonen er hele Grønland vores arbejdsplads, og du vil deltage i feltarbejdet med dataindsamling, primært i byer og bygder. Resten af året kvalitetssikrer, bearbejder, forædler og formidler vi kort og geodata. Da både faggruppen og Asiaq er små organisatoriske størrelser, vil du få mulighed for at arbejde tværfagligt.

 

Én af dine opgaver vil være at styrke anvendelsen og tilgængeligheden af Asiaqs geodata overfor vores brugere og kunder samt opsøge nye forretningsområder inden for brug af kort og geodata. Du kan desuden forvente at få arbejdsopgaver i forbindelse med det grønlandske grunddatapro-gram.

 

Vi forventer, at du har en uddannelse indenfor kort og geodata, og har erfaring med og lyst til at arbejde med GIS. Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt samt er udadvendt og i almindelig god fysisk form.

 

Asiaq er en nettostyret virksomhed under Grønlands Selvstyre, placeret i Nuuk, og spiller en vigtig rolle som Grønlands center for geografisk information. Vores geodata anvendes blandt andet til planlægning, arealforvaltning, råstofefterforskning, naturbeskyttelse samt til projektering af anlæg og infrastruktur. Asiaq, som udgøres af tre faggrupper, er en arbejdsplads med et uformelt og åbent arbejdsmiljø, med engagerede medarbejdere fra forskellige lande og kulturer.

 

Ansættelsesvilkår

Løn - og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og relevant faglige organisation. Personalebolig tilbydes efter gældende regler. Flytte- og rejseomkostninger betales for dig og din eventuelle ægtefælle/partner og børn ved tiltrædelse, samt ved fratrædelse efter mindst tre års ansættelse. Tiltrædelse efter aftale; senest den 1. maj 2017.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse om Asiaq og vores opgaver, produkter og services på www.asiaq.gl og www.nunagis.gl. Du er velkommen til at høre nærmere om stillingen hos Direktør Bo Naamansen og Faggruppeleder Jens Gottlieb på tlf. +299 34 88 00.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningen skal være Asiaq i hænde senest mandag den 27. februar 2017.

Mærk ansøgningen Kort, Geodata og GIS og vedlæg CV, samt relevante eksamenspapirer. Send ansøgningen til mailadressen: asiaq@asiaq.gl eller postadressen:

Asiaq, Qatserisut 8, Postboks 1003, 3900 Nuuk, Grønland.

Kontakt
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2017
Udløber:
27-02-2017
Kviknummer:
LJA-40704786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
07-06-2018
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2018