56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
UCL Erhvervsakademi  og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

|
Fyn
|
Indrykket 18-11-2019

Kommunikationspartner

Kommunikation og Markedsføring

Selvstændig og engageret kommunikationspartner til UCL

Kunne du tænke dig at være med til at styrke kommunikationen om UCLs uddannelser inden for byggeri og teknologi? Så er der nu et spændende og udfordrende job hos os.

Hvorfor har vi brug for dig?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med 1000 ansatte og ca. 11.000 studerende fordelt på 5 adresser på Fyn og i Trekantområdet. Vi ønsker at styrke vores brand og tilstedeværelse som en moderne og ambitiøs uddannelses- og vidensinstitution, der bidrager til vækst og velfærd i samfundet. Derfor søger vi en erfaren kommunikationskonsulent, som vil hjælpe os videre med denne ambition.

Om jobbet

Du skal være kommunikationsafdelingens faste anker i uddannelsesområdet Byggeri og Teknologi, som i dag rummer en række uddannelser på videregående niveau. Dit ansvar vil være at skabe og vedligeholde en tæt kontakt til uddannelserne og sammen med ledelsen sikre, at uddannelserne bliver mere synlige både overfor potentielle studerende og over for omverdenen - i særdeleshed over for relevante praktikvirksomheder og andre samarbejdspartnere. Du bliver en del af et stærkt team med andre kommunikationspartnere, som har ansvar for andre uddannelsesområder. I skal sammen opbygge tæt kontakt til relevante medier og samtidig sikre, at alle uddannelserne fremstår attraktive på f.eks. ucl.dk og på sociale medier.  Vi har brug for at få tilført videokompetencer til teamet, så hvis du har erfaring med levende billeder, har du en fordel!

Uddannelsesområdet Byggeri og Teknologi har til huse i Seebladsgade, lige ved Odense Banegård.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation og mindst to-fire års erfaring fra en lignende stilling, gerne som kommunikationspartner.

  • Du er har indgående erfaring med videoproduktion.

  • Du kan forvandle svært teknisk stof til tekster, der fænger læseren.

  • Du kan dokumentere erfaring med proaktivt og opsøgende pressearbejde.

  • Du er en udadvendt og selvstændig kollega med en god teamånd.

  • Du har et højt fagligt niveau på dansk og engelsk.

  • Du har evt. arbejdet med infografik.

Hvem er vi?

Afdelingen Kommunikation og Markedsføring varetager UCLs interne og eksterne kommunikation samt et hav af forskellige marketing- og eventopgaver.

Vi arbejder hver dag målrettet på at markedsføre og profilere UCLs mange uddannelser og et stort udbud af kurser og efter- og videreuddannelser.  Vi stræber efter at opnå en markant position på uddannelsesmarkedet, og vi ønsker at indtage markedet med tydelig digital tilstedeværelse.

Afdelingen har 15 kommunikationskonsulenter fordelt på tre teams, som sammen koordinerer og kvalitetssikrer UCLs kommunikation, så den er sammenhængende og strategisk. Vi lægger vægt på at have en effektiv, sjov og nytænkende arbejdsdag, hvor vi prioriterer at have plads til at afprøve nye veje.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat senest den 1. februar 2020 men gerne før.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCLs øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og markedsføringschef Kirsten Eskildsen på kies@ucl.dk eller 20189299 (både dag- og aftentimer samt weekend).

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV senest den 6. december 2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 11. december 2019 og evt. 2. samtaler den 17. december 2019.


Kontakt

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2019
Udløber:
06-12-2019
Kviknummer:
LJA-77567181
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020