55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skive Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 29-11-2019

Klinisk diætist til barselsvikariat til Sundhedscenter Skive

Skive Kommune har fokus på ernæringsindsatsen for ældre i hjemmeplejen og på plejecentre. Derfor søges der en klinisk diætist 20 timer ugentligt til et barselsvikariat.

Din rolle bliver i høj grad at være faglig ressourceperson sammen med ernæringssygeplejersken i forhold til opgaver, opfølgning og udvikling. En helt central opgave er vejledning og ernæringsscreening, og i tæt samarbejde med pleje- og kostpersonale, og sammen med borgeren, at lægge en ernæringsplan. En anden væsentlig opgave er at medvirke til implementering af ernæringsfokus gennem undervisning af medarbejdere.

Generelt vil dine primære funktioner og opgaver være at

  • rådgive og være sparringspartner for medarbejdere i forhold til konkrete borgerforløb, for eksempel i forhold til sondeernæring, borgere med dysfagi, småtspisende med videre
  • at undervise og kompetenceudvikle de kostfaglige og plejefaglige medarbejdere på ældreområdet, blandt andet med fokus på at forebygge indlæggelser og genindlæggelser
  • medvirke til kvalitetssikring af den ernæringsfaglige indsats, for eksempel styrke arbejdet med ernæringsfaglige handleplaner, gennemføre audits med videre
  • medvirke til at kvalitetsløfte maden og måltiderne
  • være opsøgende i forhold til ny viden og medvirke til at den formidles og omsættes i praksis
  • udarbejde og vedligeholde relevant skriftligt informationsmateriale til borgere, medarbejdere og andre samarbejdspartnere
  • at have gensidig sparring med dine nærmeste kollegaer, som også har en ernæringsfaglig baggrund.

Om dig
Det er vigtigt, at du har en faglig kompetence via en uddannelse som klinisk diætist. Du skal have lyst til at arbejde tværfagligt med ernæringsindsatser for ældre borgere, og selvstændigt kunne bringe din faglige viden i spil, i tæt samarbejde med andre faggrupper på social- og sundhedsområdet. Grundlæggende kendskab til brug af computer, tablets og anden teknologi vægtes.
Personligt skal du besidde ro, empati og et positivt og venligt væsen. Du skal have gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt og have overblik og et selvstændigt drive. Du skal kunne trives i et job, hvor du dels har borgerkontakt, og dels en stor kontaktflade til ledere og medarbejdere i kommunen. Du skal have kørekort og gerne egen bil til rådighed.
Stillingen er lige nu på 20 timer ugentligt og der bliver eventuelt mulighed for at øge timetallet i foråret 2020. Dine funktioner og opgaverne vil hovedsageligt være tilknyttet ældreområdet, som er organiseret i afdelingen Pleje og Visitation.

Stillingen er organisatorisk forankret på Sundhedscentret i Sundhedsafdelingen, idet de diætistfaglige kompetencer i dag er samlet her. Derved får du god mulighed for videndeling, udvikling og faglig sparring.

Vil du vide mere?
Yderligere information om stillingen gives gerne ved henvendelse til leder af Sundhedscenteret Marianne Balsby på 99 15 73 03 eller mbal@skivekommune.dk eller til leder af Plejebolig-enheden Bente Søballe på 20 34 30 21 eller bsho@skivekommune.dk.

Ansøgningsfrist
12. december 2019. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 51
Løn efter gældende overenskomst.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk

 

Kontakt

Skive Kommune

Resenvej 25
7800
Skive
Tlf: 99155500
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
12-12-2019
Kviknummer:
LJA-77909016
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020