186
186
 ledige stillinger på Magisterjob
339
339
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

|
Midtjylland
|
Indrykket 16-03-2017

Jurastuderende til Statsadvokaten i Viborg

Statsadvokaten i Viborg søger etantal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere med tiltrædensnarest muligt. 
 
OPGAVEN 
Arbejdet vil primært omfatte letteresagsbehandling vedrørende erstatningssager, vold, trusler og fornærmeligeudtalelser mod politiet, klager over politiets påtaleopgivelser og indstillingaf efterforskning, samt behandlingen af mentalt afvigende kriminelle. Dinearbejdsopgaver kan også bestå i, at du hjælper en af embedes jurister med atforberede en straffesag ved at undersøge praksis, vedligeholderettighedsfrakendelsesregistre mv.
 
Arbejdet giver dig praktiskerfaring, hvis du læser strafferet, straffeproces m.v.. Du får et unikt indbliki politiets og anklagemyndighedens arbejde, ligesom du får også rig mulighedfor at prøve din forvaltningsret af i praksis. 
 
Arbejdstiden er 15-20 timer pr.uge. Arbejdstiden kan frit planlægges inden for almindelig kontortid, og du harmulighed for løbende - uge til uge - at ændre de dage du arbejder på. Du har endvideremulighed for efter nærmere aftale at holde fri, når du skal til eksamen.
 
DIG 
Du er en faglig velfunderetstuderende, og det er en fordel, hvis du har kendskab til og navnlig interessefor strafferet og straffeproces og er god til at organisere dit arbejde Du erparat til at bruge juraen i praksis, udvikle din juridiske argumentation, og erfrem for alt objektiv.  
 
Studerende, der har bestået 2.årsprøve foretrækkes. 
 
OS 
Som jurastuderende hosstatsadvokaten får du et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der haralsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Viinddrager dig hurtigt men sikkert i det ansvar, der følger med til et job hvorbåde forurettede og sigtedes retssikkerhed varetages. Vi har et stærkt oguhøjtideligt socialt fællesskab, som også omfatter andre jurastuderende,ligesom du vil kunne sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kollegerog ledere. Vi vil også kunne være behjælpelige med at finde et specialeemne tildig. 
 
VILKÅR 
Lønnen fastsættes i henhold tilgældende overenskomst. 
 
SØGER DU? 
Har du lyst til at blive en delaf statsadvokaturen i Viborg, så send din ansøgning via linket nederst.
 
Ansøgningen med dokumentation forhidtidige eksamensresultater skal være indleveret senest 1. april 2017. 
 
Du kan få mere information omstillingerne ved at kontakte senioranklager Sisse Kelly på tlf. 72 68 94 56/
skk@ankl.dk.
 
Vi opfordrer alle kvalificeredeansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etniskbaggrund. 

Kontakt

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Rødevej 1
8800
Viborg
Tlf: 72689456
Praktisk information
Oprettet:
16-03-2017
Udløber:
01-04-2017
Kviknummer:
LJA-43842185
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Jura
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
07-06-2018
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2018