115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokatfirmaet Engelbrecht

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 10-12-2018

Jurastuderende søges til advokatkontor i Sakskøbing.

Som student får du et spændende og udviklende job på en arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet kommer bl.a. til at bestå i møde i mindre sager, oprettelse af testamenter/fuldmagter/ægtepagter, berigtigelser af ejendomshandler, behandling af straffesager og administrative sager, udarbejde udkast til processkrifter. Almindeligt kontorarbejde vil også forekomme. 

Du vil få opgaver som kan udfordre dig fagligt, hvor du har mulighed for at opnå viden der er direkte anvendelig, i forhold til din fremtidig karriere som f.eks. fuldmægtig og advokat. Du vil få indblik i forskellige juridiske discipliner i praksis, og større indsigt i potentielle fremtidige arbejdsområder. Du får derfor også opgaver, der minder om en fuldmægtigs. 

Vi er et mindre kontor som har en uformel omgangstone, hvor alle medarbejdere inddrages i kontorets udvikling, hvilket giver os et stærkt og socialt fællesskab. Vores medarbejdere har alle klientkontakt, og arbejder selvstændigt og med ansvar for egne sager. Der vil derfor være rig mulighed for at bruge juraen i praksis. 

Vi forestilles os bl.a.,

 

at du er en faglig velfunderet jurastuderende, som er god til at arbejde selvstændigt og struktureret 

at du kan lide at blive udfordret, og at du er videbegærlig 

at du har interesse for andre mennesker.

 

For at komme i betragtning til jobbet, er det en forudsætning, at du er kandidatstuderende. 

Vi mener at din personlighed er lige så vigtig som din faglighed, derfor opfordrer vi alle til at søge stillingen. Spørgsmål i forbindelse med stillings-opslaget bedes rettes til advokat Charlotte Engelbrecht på telefon 21682342.

 

Ansøgning med cv, karakterblad, eksamensbeviser og evt. referencer kan sendes til Advokatfirmaet Engelbrecht på cen@advokatcen.dk, senest d. 15. januar 2019.

 

Om firmaet

Advokatfirmaet Engelbrecht er beliggende centralt i Præstø og Sakskøbing, med god mulighed for parkering og offentlig transport. Vi rådgiver og repræsenterer klienter i hele Danmark, samt i udlandet. Vi er ikke specialiseret indenfor et specielt område, da vi har valgt at vi vil rådgive og repræsentere så bredt som muligt.

Vi er 9 medarbejdere, 2 jurister og 4 sekretærer, 2 jurastuderende og 1 piccoline.

Du kan læse mere om firmaet på advokatencen.dk

Kontakt

Advokatfirmaet Engelbrecht

Søndergade 2A, 1 1
4990
Sakskøbing
Praktisk information
Oprettet:
10-12-2018
Udløber:
15-01-2019
Kviknummer:
LJA-68729525
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Jura
Beliggenhed
Lignende job
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
11-07-2019
Rigshospitalet
København, Storkøbenhavn
Frist:
02-08-2019