129
129
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydøstjyllands Politi

|
Midtjylland
|
Indrykket 11-01-2018

Jurastuderende

Horsens, Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi søger et antal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere med tiltrædelse efter nærmere aftale.

OM JOBBET
Som studentermedhjælper i Anklagemyndigheden kommer du primært til at beskæftige dig med tiltalerejsning i færdselssager og/eller behandling af sager vedr. aktindsigt og erstatning.

OM DIG
Vi forventer, du har et højt juridisk niveau, er selvstændig, kan træffe beslutninger og har interesse for strafferet, aktindsigt og straffeproces. Vi forventer, du har gå på mod og er en god kollega. Du bliver en del af en gruppe jurastuderende, så der bliver mulighed for at sparre med andre.
Det er et krav, at du er stud.jur., og at du har bestået 2. årsprøve.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 15 timer om ugen fordelt på 2 arbejdsdage. Der kan dog i kortere perioder f.eks. i eksamensperioder aftales andet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAOs fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Holmboes Allé 2, 8700 Horsens.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokaturchef Margit Juul-Nyholm på tlf.nr. 7258 3240 (færdsel) eller sekretariatschef Mette Venge Olesen på tlf.nr. 7258 0483 (aktindsigt).
Du kan læse mere om Anklagemyndigheden på http://www.anklagemyndigheden.dk og om politiet på http://www.politi.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vort rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du vedlægge en ansøgning og et CV samt anden relevant dokumentation ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle til at ansøge uanset alder, køn, race eller etnisk baggrund.

Samtaler forventes afholdt i uge 5.

Anklagemyndigheden er en udfordrende og dynamisk arbejdsplads med fokus på en høj faglig standard samt kvalitet og objektivitet i sagsbehandlingen.
Har du lyst til at arbejde sammen med et stærkt hold, så send en ansøgning.

Anklagemyndigheden i Sydøstjyllands Politi har til huse på hovedstationen, Holmboes Allé 2, 8700 Horsens. Der er ca. 65 medarbejdere, heraf ca. 35 jurister. Anklagerne møder i byretterne i Horsens og Kolding.

Sydøstjyllands Politi er én af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner: Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen hvor bl.a. staben er placeret ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 850 medarbejdere, og vor pay off er: Vi skaber tryghed.

Du kan læse mere om os på Twitter@SydOjylPoliti.

Kontakt

Sydøstjyllands Politi

Holmboes Allé 2
8700
Horsens
Tlf: 114
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Udløber:
22-01-2018
Kviknummer:
LJA-54476423
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Jura
Beliggenhed
Lignende job
De Økonomiske Råd
Horsens, Midtjylland
Frist:
17-12-2018
Hartmann Tønder
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist:
04-01-2019