186
186
 ledige stillinger på Magisterjob
339
339
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
SDU

SDU

|
Fyn
|
Indrykket 30-11-2017

Institutleder ved Institut for Biokemi og Molekylær Biologi

Institut for Biokemi og Molekylær Biologi (BMB) søger en institutleder med tiltrædelse pr. 1. april 2018 eller snarest muligt derefter. BMB er et af fire institutter ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, SDU, Odense. Instituttet har som målsætning at give samfundet den højeste kvalitet af forskning, uddannelse og formidling inden for molekylær cellebiologi, biokemi og biomedicin. Instituttet uddanner studerende til efterspurgte medarbejdere i private og offentlige virksomheder samt i videns- og forskningsinstitutioner, og vægter samarbejdet med det omkringliggende samfund højt.

 

Du bliver leder af et institut med ca. 140 ansatte, ca. 700 studerende og en omsætning på knap 110 mio kr. Instituttet rummer en række stærke forskningsgrupper inden for fagområderne proteomics, genomics og metabolisme samt unik ekspertise inden for områderne fysisk biokemi, molekylær bioimaging og molekylær mikrobiologi. Desuden er anvendelse af computational biology i vækst inden for alle instituttets områder. Instituttet varetager fakultetets uddannelser i Biokemi og Molekylær Biologi, Biomedicin og Computational Biomedicine (kandidatuddannelse) og bidrager væsentligt til uddannelserne i Farmaci og Medicin.

 

Instituttet er en velfungerende arbejdsplads, der har markeret sig såvel nationalt som internationalt, og udmærker sig ved et dynamisk miljø og forskere i verdensklasse. På instituttet arbejdes der p.t. med at organisere medarbejderne i enheder for at sikre, at alle medarbejdere har et fagligt fællesskab med hensyn til undervisning og forskning.

 

Ansøgningsfrist: 7. januar 2018

Se det komplette opslag og søg stillingen på www.sdu.dk/stillinger.


Kontakt

SDU

Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Tlf: 65 50 10 00
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2017
Udløber:
07-01-2018
Kviknummer:
LJA-52137891
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Forskning og undervisning,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
07-06-2018
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2018