98
98
 ledige stillinger på Magisterjob
127
127
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 10-09-2021

Institutleder til Institut for Kommunikation og Kultur Aarhus Universitet

Er du en erfaren og visionær forsknings- og uddannelsesleder?

På Aarhus Universitet søger vi en institutleder for Institut for Kommunikation og Kultur, der motiveres af at tage ansvar for instituttets faglige, økonomiske og personalemæssige ledelse. Du skal i samarbejde med instituttets øvrige ledelse, sekretariat, Institutforum og samarbejdsorganer styrke mangfoldighed og sammenhæng på tværs og et højt internationalt niveau i instituttets aktiviteter.

Instituttet er et af Nordeuropas største miljøer for forskning og uddannelse fra BA- til ph.d.-niveau inden for en bred kulturfaglig vifte. Litteraturstudier, informations- og medievidenskab, lingvistik, kognitionsvidenskab, nordisk, vesteuropæiske sprog- og kulturfag samt æstetikfagene er alle fagområder, der hører under instituttet. Instituttet har ca. 400 ansatte og udbyder mere end 50 uddannelser til ca. 4.500 studerende. Instituttet er geografisk spredt over tre lokationer på Campus i Aarhus.

Du vil som institutleder referere til dekanen og indgå i fakultetsledelsen pa Faculty of Arts sammen med dekanatet og den øvrige fakultetsledelse, som har ansvaret for at lede fakultetet, herunder at implementere fakultetets og universitetets strategier.

Du er en anerkendt forsker inden for et af instituttets fagområder, og du har erfaring med forskningsledelse. Du har visioner for udvikling af instituttet og for forskningens mulighed for at udvikle og påvirke samfundet. Du evner at aflæse fremtidige behov inden for forskning, uddannelse og vidensudveksling. Du er empatisk og evner at lede og samarbejde med medarbejdere, studerende og samarbejdspartnere.

Læs den fulde job- og personprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer samt ansættelsesvilkår og ansøgningsproceduren er nærmere beskrevet.

Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2021. Forventet tiltrædelse den 1. januar 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dekan for Faculty of Arts, Johnny Laursen, på tlf. 2029 4180 eller e-mail jla@au.dk, eller partner i Genitor, Trine Schandorff, på tlf. 3141 0255 eller e-mail ts@genitor.dk.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

 

Faculty of Arts

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 275 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Universitet

Nordre Ringgade 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82642082
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Kultur
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job