80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
135
135
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Danmarks Innovationsfond

|
Østjylland
|
Indrykket 07-11-2019

Initiativrig studentermedhjælper søges til Innovationsfondens erhvervsforsker-team

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Fonden har fokus på resultater, som skaber værdi for samfundet i de kommende år og løser nogle af samfundets konkrete innovationsbehov.

Innovationsfonden har ca. 60 engagerede medarbejdere, der arbejder med en række forskellige programmer, hvorigennem der investeres i forskellige former for innovationsprojekter.

Du vil som studentermedhjælper blive tilknyttet erhvervsforsker-teamet i Innovationsfondens hovedkontor i Aarhus. Teamet giver bl.a. funding til ErhvervsPhD- og ErhvervsPostdoc-projekter. Formålet er at uddanne forskere med indsigt i erhvervsorienterede problemstillinger inden for alle fagområder lige fra teknisk videnskab til humaniora, at skabe innovation i virksomheder og offentlige organisationer og at bygge bro mellem forskning og erhvervsliv. Teamet funder også Innoexplorer-projekter, til modning og markedsafprøvning af forskeres innovationer på et tidligt stadie.

Du vil komme til at indgå i teamets daglige drift og sagsbehandling og bidrage til kommunikationsopgaver. Du vil desuden få indblik i muligheder og udfordringer ved samarbejde mellem forskellige organisationer, indblik i erhvervsorienteret forskning og opleve, hvad det vil sige at arbejde med funding i en politisk kontekst.Om stillingen

Mere konkret vil du som studentermedhjælper i erhvervsforsker-teamet hjælpe til med og have ansvar for en række opgaver, herunder:

 • Daglig kontakt til både borgere og brugere via telefon og mail samt sagsbehandling i forbindelse med Erhvervsforsker-projekter.
 • Praktisk og administrativt arbejde i forbindelse med afholdelse af workshops og eksterne møder.
 • Dataindsamling, evaluering og kommunikation i forbindelse med Erhvervsforsker-projekter.
 • Løbende projektarbejde og ad hoc opgaver, også i andre af fondens teams.


Om dig

 • Du er godt i gang med en relevant, videregående uddannelse.
 • Du har gode formidlings- og kommunikationsevner på dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.
 • Du er frisk på at udføre arbejdsopgaver af administrativ og praktisk karakter.
 • Du er i stand til at påtage dig ansvar og at arbejde selvstændigt med at få en opgave fuldført.
 • Du er initiativrig og fagligt ambitiøs.
Det er en fordel, at du har erfaring med Excel, databehandlingsprogrammer og digital journalisering.Om os

 • Erhvervsforsker-teamet er et team i Innovationsfonden, hvor vi samarbejder og er i tæt dialog omkring vores opgaver og projekter.
 • En del af vores arbejde er struktureret omkring halvårlige ansøgningsrunder, og derfor kan arbejdsmængden og karakteren af arbejdet variere henover året.
 • Vi har en flad struktur, hvor studenter ses som en central og ligeværdig del af teamet.
 • Vi er fleksible i forhold til dine ønsker omkring arbejdstider, fx i forbindelse med eksamensperioder.
 • Vi er generelt en arbejdsplads med en uformel omgangstone.


Praktisk information

Stillingen er på 15 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible, og der tages selvfølgelig hensyn til eksamensperioder og aflevering af opgaver.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Programchef Tove Enggrob på telefonnummer 61 90 50 33 eller på e-mail tove.enggrob@innofond.dk.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Klik på knappen søg stillingen. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest 18/11 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47.Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Kontakt

Aarhus Danmarks Innovationsfond

Europaplads 2
8000
Aarhus C
Tlf: 72308080
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2019
Udløber:
18-11-2019
Kviknummer:
LJA-77239561
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020