123
123
 ledige stillinger på Magisterjob
249
249
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Institut for Internationale Studier

Dansk Institut for Internationale Studier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-12-2019

HR Studentermedhjælper søges til Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS)

Er du studerende, og interesserer du dig for HR? Så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til HR på DIIS.

På DIIS vil du blive en del af et internationalt orienteret forskningsmiljø. Medarbejderne beskriver DIIS som en spændende arbejdsplads med gode kolleger, hvor vi møder meningsdannere og får indblik i, hvad der sker rundt om i verden. På DIIS vil du også blive en del af en aktiv studentergruppe.

Personprofil
Du er en person, der byder ind og tager fat, hvor der er behov for det. Du er fleksibel i din tilgang til arbejdsopgaver og nysgerrig af natur. Det forventes, at du har erfaring med Office-pakken og mestrer både dansk og engelsk, da vi er et internationalt hus.

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse du læser måske HRM, offentlig forvaltning, til administrationsbachelor eller et andet relevant studie. Det afgørende er, at du er aktivt studerende og interesserer dig for HR.

Jobbet
Dine opgaver kan være alt fra mødebooking, udarbejdelse af mindre politikker og retningslinjer samt generel support til huset. Derudover vil du få en række HR-relaterede opgaver som registrering af rejser og kompetenceudvikling, opdatering af HRs intranet, administrativ assistance ifm. rekruttering, sikring af GDPR-compliance mv. Der vil også være en række praktiske opgaver så som oprydning/afrydning efter møder og frokoster, kopiering, journalisering mv.

I teamet hjælpes vi ad med at løse afdelingens opgaver, og du vil få indflydelse på dagligdagen og mulighed for at få indblik i administration og beslutningsprocesser på en statslig arbejdsplads. Vi har en afslappet og uformel omgangstone, og trods travlhed er vi et meget socialt team, som sætter pris på et godt grin.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer pr. uge og bliver tilrettelagt fleksibelt efter aftale med dig.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Det er et krav, at du er aktiv studerende og indskrevet på en videregående uddannelse.

Vi ser gerne, at du kan tiltræde den 6. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning
Ansøgning, CV og dokumentation for indskrivning på relevant uddannelse skal være os i hænde senest søndag den 15. december 2019. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke komme i betragtning. Du bedes søge via linket Søg stillingen til højre på siden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til hr@diis.dk.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.Kontakt

Dansk Institut for Internationale Studier

Østbanegade 117
2100
København Ø
Tlf: 33698787
Praktisk information
Oprettet:
04-12-2019
Udløber:
15-12-2019
Kviknummer:
LJA-78003320
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
HR og personale
Beliggenhed
Lignende job
VUC Storstrøm
Guldborgsund, Lolland & Falster
Frist:
07-02-2020