57
57
 ledige stillinger på Magisterjob
108
108
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faaborg-Midtfyn Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 03-10-2019

Gruppeleder i Børne- og Familieafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune [barselsvikariat]

Den 1. januar 2020 eller snarest derefter søger vi en fuldtidsansat barselsvikar for gruppelederen af foranstaltningspersonerne og visitationen i Børne- og Familieafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Afdelingen er en del af Opvækst og Læring, som organisatorisk samler hele 0 til 18-års området.
 
Ansvarsområde
Foranstaltningsgruppen:
Gruppen består af 11 foranstaltningspersoner, herunder familiebehandlere, praktisk, pædagogisk personale og kontaktpersoner, hvis opgave er at yde støtte i familierne i henhold til Lov om Social Service 52 stk. 3. 
 
Visitationen:
Visitationen består af i alt 5 socialrådgivere. Deres primære opgave er visitation af underretninger, herunder at målgruppevurdere jf. Lov om Social Service kapitel 11. Derudover har de en funktion som forebyggende socialrådgivere i skole og dagtilbud i tæt samarbejde med pædagogiske psykologiske konsulenter og sundhedsplejersker. Som gruppeleder for visitationen, har du ansvaret for beredskabet i forbindelse med underretninger omhandlende vold eller overgreb, samt samarbejdet med Fyns politi.
 
Om stillingen
Du bliver leder for to dynamiske grupper med høj faglighed og et stort engagement.
De daglige opgaver ift. grupperne består i at understøtte den daglige drift, dvs. koordinering, faglig sparring, MUS, kontorstatus, IT-understøttelse og administrativt arbejde i form af overblik over områderne mv.
Den primære ledelsesopgave bliver at medvirke til, i samarbejde med de andre faggrupper i centeret, at servicere børn og deres familier, skoler og institutioner med en fagfaglig og tværfaglig kompetent opgaveløsning, der samtidig lever op til de skærpede krav i Lov om Social Service.
Du bliver en del af et gruppeleder-team i et velfungerende fagligt miljø og tværfagligt fællesskab, hvor vi sammen understøtter den samlede opgaveløsning i Opvækst og Læring.  Du har som gruppelederen i samarbejde med den samlede ledergruppe ansvar for ajourføringen af fagområderne i forhold til ny viden, standarder og lovgivning samt at sikre udvikling og nytænkning inden for det fagfaglige og socialfaglige område.

Om dig
Vi forestiller os, at du har

 • en socialfaglig grunduddannelse
 • erfaring med og grundigt kendskab til det socialfaglige myndighedsområde og pædagogisk arbejde
 • erfaring inden for ledelse
 • Interesse for personaleledelse i et flerfagligt miljø
Vi ønsker, at du
 • har fokus på borgernes behov og er optaget af at skabe udvikling for børn, unge og deres familier
 • er fagligt velfunderet, nysgerrig og idérig
 • er reflekterende og kreativt tænkende ift. opgaveløsningen
 • vil bidrage til at omsætte kommunens mål, visioner og planer på børne- og familieområdet
 • er struktureret og god til at skabe overblik
 • er økonomisk bevidst
 • har viden og erfaring med gruppe- og teamprocesser
 • kan holde fokus på tværfaglighed
 • har et stabilt godt humør og en veludviklet sans for humor
 
Om Center for Opvækst og Læring
Du træder ind i en organisation, som blev etableret den 1. december 2015. Centret varetager opgaver vedrørende alle børn og unge sammen med Forebyggelse og Sundhed, Børne- og Familieafdelingen samt sekretariatet på 0-18 års området. Et mål for centret er, at borgerne oplever én indgang til kommunen og at der sker en koordineret indsats på tværs af fagområderne og de kommunale centre. Desuden brænder vi for at skabe gode resultater for borgerne - sammen med borgerne.
 
Oplysninger vedrørende stillingen
Hvis du gerne vil vide mere om os og stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppelederen for foranstaltningspersonerne og visitationen Vicky Petersen på 72533171.
 
Ansættelse og løn forhandles individuelt med baggrund i gældende overenskomst og i henhold til principperne om Ny Løn og er betinget af, at der kan indhentes ren børneattest samt straffeattest uden anmærkninger af betydning for varetagelse af jobbet.
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 21. november.2019, og en evt. 2. samtalerunde vil blive afholdt den 25. november 2019
 

Kontakt

Faaborg-Midtfyn Kommune

Østerågade 40
5672
Broby
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2019
Udløber:
17-11-2019
Kviknummer:
LJA-76146178
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Hillerød Kommune
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
09-08-2020