67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
88
88
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-09-2021

Fuldmægtig til Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) i København, Aarhus Universitet

Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet Campus Emdrup, søger en fuldmægtig til Sekretariatet pr. 1. januar 2022.

Finder du det interessant at arbejde i universitetsmiljøet og få administration, kvalitet og service til at gå op i en højere enhed i tæt samarbejde med det faglige miljø? Interesserer du dig for uddannelser på højeste niveau og finder du samarbejde med undervisere/forskere inspirerende? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Den ledige stilling i sekretariatet er en kombination af at understøtte uddannelsesadministrationen på masterområdet (50 %) samt understøtte 2 faglige afdelinger med administrative opgaver (50 %). Din nærmeste samarbejdspartner på masterområdet er studieleder samt VIP-koordinator på masterområdet. Din nærmeste samarbejdspartner som afdelingsadministrator er afdelingsleder.

Dine arbejdsopgaver som uddannelsesadministrator for masteruddannelserne (50 %) er bl.a.:

 • Medvirke til at sikre koordineringen af opgaver med studieadministrationen (ACA)
 • Understøtte undervisnings- og lokaleplanlægningen på de enkelte masteruddannelser
 • Bidrage til afvikling og opfølgning på evalueringerne, herunder udarbejdelse af handleplaner
 • Sikre kommunikation med uddannelsernes undervisere og studerende
 • Planlægning af seminarer for studerende og undervisere
 • Medvirke til markedsføring og salg af kurser til eksterne parter.Dine arbejdsopgaver som afdelingsadministrator (50 %) er bl.a.:

 • Sekretær for afdelingsmøder
 • Forbindelsesled mellem forskere i afdelingen og administrationen på Aarhus Universitet
 • Føre regnskab med annuum i afdelingen
 • Visse HR-opgaver i afdelingen, herunder ansættelser, velkomst af nye medarbejdere, planlægning af MUS.Du har følgende kvalifikationer


 • Relevant akademisk uddannelse
 • Erfaring med projektledelse og gerne inden for master/uddannelsesområdet
 • Tæft for økonomi og Excel særligt med henblik på at udarbejde budgetter
 • Gode planlægnings- og logistikevner, gerne dokumenteret ved lignende og tilsvarende arbejdsopgaver inden for uddannelsessektoren
 • Særlige gode formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.

Vi tilbyder:

 • En alsidig og udfordrende stilling
 • Et uformelt arbejdsmiljø
 • En nær og daglig kontakt til afdelingsleder og sekretariatsleder
 • Tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Flekstid og en fleksibel arbejdsplads
 • Tæt på S-tog station og gode parkeringsmuligheder.Organisationen

 
Stillingen er tilknyttet sekretariatet, som består af 22 TAP-medarbejdere, som administrativt understøtter DPUs kerneopgaver inden for uddannelse, forskning og forskningsformidling for pædagogik og uddannelse.

Du vil indgå i to teams i Sekretariatet: Et uddannelsesteam, som består af 4 andre kollegaer inden for de ordinære uddannelser samt 1 uddannelseskonsulent samt i et afdelingsadministrator-team med 3 andre kollegaer.

Din personaleleder er Sekretariatslederen.

DPU er et institut under fakultetet ARTS på Aarhus Universitet med i alt ca. 400 ansatte videnskabelige og administrative medarbejdere og ca. 3.500 studerende. Instituttet har til huse både i København og i Aarhus. Størstedelen af instituttets ansatte har arbejdsplads i København, mens 40 pct. af de studerende læser i Aarhus. Instituttet har et stærkt forskningsmiljø inden for uddannelsesforskning og tilbyder bl.a. en bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab, 12 kandidat- og 5 masteruddannelser. Desuden uddannes mange ph.d. studerende. Læs mere om Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) på http://edu.au.dk/

Løn og ansættelsesvilkår

 
Stillingen er på fuld tid (37t) og ledig til besættelse den 1. januar 2022.  Stillingen aflønnes som fuldmægtig efter AC-overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.


Arbejdsstedets adresse: Tuborgvej 164, 2400 København NV. Da DPU også har campus i Aarhus og du er tilknyttet både BA og KA i uddannelsesvidenskab, vil der være rejseaktivitet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Christine Wernberg Dalhoff på cwd@edu.au.dk eller telefon 22 56 70 10 og studieleder Anna Karlskov Skyggebjerg på aks@edu.au.dk eller telefon 21653910 (masterområdet).

Der forventes at blive gennemført samtaler den 11. oktober (1. samtale) og den 14. oktober (2. samtale).
 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Faculty of Arts

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 275 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Universitet

Tuborgvej 164
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Udløber:
30-09-2021
Kviknummer:
LJA-82604214
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Gem annonce