111
111
 ledige stillinger på Magisterjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Universitet - Biologisk Institut

Københavns Universitet - Biologisk Institut

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 01-02-2018

Forskningskonsulent til Biologisk Institut

Biologisk Institut ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en forskningskonsulent med tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest muligt derefter.

Om os

Biologisk Institut er blandt de største institutter på KU og varetager forskning på højeste internationale niveau inden for biokemi, fysiologi, molekylærbiologi, mikrobiologi, økologi, populationsbiologi, evolution, marinbiologi, ferskvandsbiologi, bioinformatik m.m. Instituttet har endvidere en omfattende uddannelsesportefølje og uddanner ca. 150 kandidater hvert år. Der er ca. 425 ansatte og en årlig omsætning på ca. 300 mio.kr.

Instituttet er opdelt i 10 faglige sektioner og har en fællesstab bestående af ca. 35 medarbejdere inden for økonomi- og personaleadministration, studie- og ph.d.-administration, kommunikation, teknisk service mv.

Arbejdsopgaver

Som forskningskonsulent vil du skulle varetage en række tværgående strategiske opgaver for ledelsen, samt understøtte instituttets forskere i forhold til eksternt samarbejde og fundraising både nationalt og internationalt.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Understøtte og supportere strategiske netværk og samarbejde nationalt og internationalt inden for instituttets styrkeområder
 • Udvikle og supportere erhvervssamarbejde inden for forskningsområderne
 • Aktivt varetage kontakten til forskerne på instituttet og facilitere processer ift. fremtidige opslag og udbud af forskningsprogrammer både nationalt og internationalt
 • Ansvarlig for betjening af ledelses- og forskningsudvalg og opfølgning på beslutninger og initiativer i udvalg
 • Formidling og profilering af instituttet i relation til eksterne samarbejdsrelationer
 • Varetage ledelsessupport, udarbejde strategiske dokumenter og samarbejdsaftaler, udarbejde eller rekvirere data og nøgletal om forsknings- og erhvervssamarbejde

 

Vi forventer

 • en akademisk uddannelse inden for fx de biologiske videnskaber og gerne ph.d.
 • erfaring med fundraising og strategisk administrativt arbejde
 • erfaring med bevillingsforhold og kendskab/netværk i relation til offentlige og private bevillingsgivere, både nationalt og internationalt
 • selvstændig opgavevaretagelse samtidig med en proaktiv og serviceminded tilgang til samarbejde og problemløsning
 • systematisk og grundig i metode og analyse samtidig med hurtig forståelse af forskningsemner og perspektiver i relevante sammenhænge
 • gode kommunikative egenskaber og god til at opbygge og videreudvikle solide relationer
 • flydende engelsk og dansk mundtligt og skriftligt

 

Vi tilbyder 

Biologisk Institut er et af de fagligt stærkeste forskningsmiljøer i Europa på det biovidenskabelige felt (jf. flere rankingsystemer), og har et udpræget internationalt samarbejde og netværk ift. grundvidenskabelig forskning. Som forskningskonsulent vil du få en central strategisk placering og være drivende kraft for både ledelsesinitierede aktiviteter og strategiske forskersamarbejder.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten. Lønnen for specialkonsulenter udgør ml. 39.744 kr. og 41.641 kr. og for chefkonsulenter ml. 42.779 kr. og 45.055 kr. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 28. februar 2018, kl. 23.59. 

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Lone Winge, email: Lone.Winge@bio.ku.dk eller tlf.: 30 18 31 36. 

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet SCIENCE i kort form er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Københavns Universitet - Biologisk Institut

Ole Maaløes Vej 5
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2018
Udløber:
28-02-2018
Kviknummer:
LJA-55638080
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Trendyshops ApS
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-02-2019
Assens Kommune - Økonomi
Assens, Fyn
Frist:
22-01-2019