117
117
 ledige stillinger på Magisterjob
262
262
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Københavns Kommune - Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune - Kultur- og Fritidsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-09-2019

Forretnings- og serviceudvikler til Center for Digitalisering og Innovation

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Kan du lide at sætte dit præg på forretningen og de tekniske udviklingsmuligheder? Brænder du særligt for digitale kommunikations- og servicekanaler (teleområdet)? Så er stillingen i Center for Digitalisering og Innovation måske noget for dig!

 

Hvem er vi?

Vi er i Center for Digitalisering og Innovation en dynamisk stabsfunktion i Kultur- og Fritidsforvaltningen, som har fokus på digital service til byens borgere og brugere. Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på fire kontorer. Vi arbejder med digitaliseringsprojekter og drift af digitale løsninger både indenfor Kultur- og Fritidsforvaltningens område og på tværs af kommunens syv forvaltninger.

 

I centeret gør vi en dyd ud af at blande fagligheder, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores innovationsmetoder, projektværktøjer og driftsprocesser.

 

Hvad tilbyder vi?

Et spændende digitaliseringsmiljø og et forretningsområde i udvikling. Stillingen som forretnings- og serviceudvikler er en nyoprettet stilling i et ambitiøst teleteam (KK Connect), der består af otte kollegaer med høj faglig integritet.

 

Vores opgaveløsning er styret af strategisk udvikling, løbende optimering af processer og højt serviceniveau. Vi går til arbejdet med et kundecentrisk perspektiv og gør brug af kunderejser og design thinking. Teamet arbejder tæt sammen med resten af digitaliserings- og innovationscenteret, og med samarbejdspartnere i kommunens øvrige forvaltninger.

 

Teamet udvikler, drifter og supporterer teleplatform, trafikaftaler, kontaktcenterløsning og tilhørende systemer for hele Københavns Kommune, som modtager over 6 mio. kald om året, hvoraf 3,4 mio. går gennem vores kontaktcenterløsning. Vi udvikler området løbende bl.a. gennem strategiske projekter om udbuds- og indkøbsstrategi, implementering af ny kontaktcenterløsning, voicebot, speech analytics, RPA, Machine Learning mm.

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen er en arbejdsplads med højt til loftet, fleksible og stabile arbejdsforhold samt arbejdsopgaver, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

 

Stillingen som forretnings- og serviceudvikler i KK Connect

Som forretnings- og serviceudvikler i KK Connect har du i tæt samarbejde med system- og supportkoordinatoren det faglige ansvar for udviklingsprojekter og service. I samarbejde med teamet og ledelsen prioriterer og planlægger du projekter og særlige indsatser, gennemfører udbudsstrategi, udvikler forretningsområdet og har overblik over den samlede økonomi på teleområdet. Du er derfor god til at sætte retning og skabe struktur.

 

For at lykkes i rollen er du især god til at samarbejde og begå dig i en kompleks, politisk styret organisation. Som person drives du af at motivere dine kollegaer, skabe overblik og sammenhæng og at kommunikere til alle niveauer, fx brugere af systemet, tekniske eksperter og strategiske ledelsesfora. Du kan skabe fremdrift i mange typer af opgaver også de meget komplekse.

 

Som forretnings- og serviceudvikler, får du ansvar for følgende opgaver

 

 • Gennemføre analyser af forretningsbehov og omsætte komplekse problemstillinger til handlingsorienterede løsningsforslag

 • Facilitere samspil med interessenter både eksternt og internt

 • Koordinere og prioritere ressourcer og opgaver i projekter i tæt samarbejde med teamet, projekterne og ledelsen

 • Udarbejde ledelsesoplæg og beslutningsgrundlag til fx styregrupper, digitaliseringschefer, tværgående direktørkredse og politiske udvalg

 • Udarbejde og gennemføre udbudsstrategi for teleområdet for hele Københavns Kommune

 • Drive strategiske og operationelle fora på tværs af Københavns Kommune

 • Projektledelse af konkrete udviklingsprojekter

 • Overblik over og styr på den samlede økonomi i KK Connect

 

 

Vi lægger vægt på, at du

 

 • er nysgerrig på forretningen og forstår at koble digitale muligheder med forretningens behov

 • er analytisk stærk og kan strukturere komplekse og tekniske problemstillinger og formidle dem, så andre kan være med

 • er god til at samarbejde og skabe relationer med forskellige faggrupper på tværs af en kompleks organisation

 • kan arbejde selvstændigt, proaktivt og er god til at strukturere samarbejde med andre

 • har erfaring med projektledelse, gerne i et servicedesignperspektiv

 • har en relevant akademisk uddannelse (fx samfundsfaglig)

 • ikke nødvendigvis har tekniske telekompetencer, men at du har generel interesse for at arbejde med IT og digitalisering

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på fuld tid, og arbejdsstedet er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Nyropsgade.

 

Vi tilbyder løn- og ansættelse efter kvalifikationer, i henhold til gældende overenskomst, og du har mulighed for at blive indplaceret som specialkonsulent.

 

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, og vi forventer stillingen besat senest den 1. december 2019.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Tech og Data, Sara Korzen, på : 2621 1883.

 

Læs mere om Københavns Kommune på www.kk.dk.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019

 

Første korte screeningssamtaler forventes afholdt i uge 43, anden samtaler forventes afholdt primo uge 44. Der vil være en mindre opgave i forbindelse med anden samtalen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Københavns Kommune - Kultur- og Fritidsforvaltningen

Nyropsgade 1
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-09-2019
Udløber:
20-10-2019
Kviknummer:
LJA-76047818
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense
Odense, Fyn
Frist:
21-10-2019
Det Etiske Råd
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist:
28-10-2019