53
53
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-07-2020

Formidlingsstærk barselsvikar til natur- og miljøopgaver i infrastruktur-projekter

Vil du være med til at planlægge, udvikle og gennemføre infrastrukturprojekter, der lever op til natur- og miljøkravene? Vi søger en barselsvikar til vores miljøteam, der skal løfte denne vigtige opgave.

Dine opgaver

  • Analyser og vurderinger af lovbestemte natur- og miljøhensyn og fagprojektledelse i forbindelse med planlægningsopgaver (VVM-projekter), og i forbindelse med detailprojektering og udførelse af anlægsprojekter, fx;
    • Styring af ressource-, miljø- og naturtekniske opgaver ved nedrivning af gammel Storstrømsbro
    • Styring af naturtekniske opgaver ved VVM og projektering af ny vej til Tingbjerg
    • Bidrag ved analyser af trafikal forbindelse i Ring 5
  • Udviklingsopgaver indenfor biodiversitetsdagsordenen, som udbredes i hele Vejdirektoratet i disse år.Myndighedskontakt og rådgivning i relation til store og små anlægsprojekter, driftsopgaver mv. omkring en bred vifte af natur- og miljøopgaver.
  • Styring af rådgivere inkl. kvalitetssikring og kontraktstyring
  • Opgaver med jordhåndtering, bygningsforurening og cirkulær økonomi, ressourcekortlægning og bæredygtighed.


De endelige opgaver vil blive søgt afstemt efter din konkrete faglighed og erfaring. En stor del af opgaverne er organiseret i projekter og teams med deltagelse af flere forskellige personer med forskellig faglighed.

Du bliver indført i de miljømæssige opgaver i Vejdirektoratet og vil blive lært op til selv at kunne varetage natur-og miljøkrav i både planlægnings- og anlægsprojekter.

Din profil

Du er teoretisk velfunderet og har en relevant uddannelse på kandidatniveau, eksempelvis biolog, geograf eller ingeniør.

Du har nogle års erhvervserfaring med miljø- og naturopgaver, eksempelvis med myndighedsarbejde eller VVM.

Du er en skarp formidler og kan kommunikere både mundtligt og især skriftligt. 

Du har et stort engagement, kan arbejde selvstændigt med opgaver og har samtidig gode samarbejdsevner, så du kan tage medansvar for at miljøteamet og projektarbejdet fungerer.

Du trives i en hektisk hverdag med mange samarbejdspartnere, som stiller krav til dig og dine kvalifikationer, og du kan veksle mellem store og små opgaver samt komplekse og simple problemstillinger.

Om os

Vi tilbyder et fagligt udviklende job med gode muligheder for indflydelse på egen arbejdssituation og udviklingsorienterede opgaver i et uformelt, dynamisk og projektorienteret miljø. Du kommer til at arbejde i Vejplan- og Miljøafdelingen, som står for planlægning af udbygning af statens veje (motorveje og større regionale veje) og andre infrastrukturprojekter.

Afdelingen har også ansvaret for det tværgående natur-, miljø- og klimaarbejde i hele Vejdirektoratet. Endvidere omfatter afdelingens opgaver prioritering og planlægning af vejanlæg, støj, cykelstier m.m. Miljøarbejdet er organiseret i et team bestående af i alt seks personer.

Afdelingen består af ca. 30 medarbejdere og er kendetegnet ved en åben og hjertelig omgangstone.

De fleste af os arbejder i København, men vi har også kolleger i miljøteamet, der arbejder i Skanderborg. Arbejdsstedet for denne stilling er i København. Du skal regne med noget mødeaktivitet geografisk spredt rundt i landet, ligesom vi gør stor brug af virtuelle møder i vores projektarbejde.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til AC-overenskomsten i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Stillingen er et vikariat med ansættelse frem til 1. september 2021.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Vejplan- og Miljøafdelingen, hvor du ansættes i trafik- og planområdet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Anias Møller på telefon 7244 3682 eller e-mail: kaam@vd.dk eller kontakte afdelingsleder Karsten Kirk Larsen på tlf. 2527 3481 eller e-mail: kkl@vd.dk

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 12. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside ww.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

I vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.
Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Kontakt

Vejdirektoratet

Niels Juels Gade 13
1022
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2020
Udløber:
12-08-2020
Kviknummer:
LJA-80665774
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Undervisningsministeriet Fr.Holm 21
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2020
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-09-2020