67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-02-2020

Formidlings- og kommunikationskonsulent til nyt nationalt center for udvikling af matematikundervisning ved DPU/Aarhus Universitet, København

Kan du drive udviklingen af en digital formidlings- og læringsportal, der bliver et afgørende bidrag til at løfte kvaliteten af matematikundervisningen i Danmark? Trives du med at tage initiativer og arbejde selvstændigt og initiativrigt med udfordrende og komplekse formidlingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega.

 

Visionen for det nye nationale center for udvikling af matematik undervisningen (NCUM) er, at danske børn og unge fra dagtilbud til ungdomsuddannelser oplever en engagerende, ambitiøs og tidssvarende matematikundervisning. Denne ambition kræver en fælles og langsigtet indsats fra praktikere og forskere fra dagtilbud og grundskole over ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser til professionshøjskoler og universiteter. NCUM er således en unik mulighed for at etablere nye samarbejder i og på tværs af uddannelsesniveauer omkring matematikundervisningen. NCUMs primære opgaver er at skabe et solidt og bredt netværk, en stærk formidlingsindsats og en ramme for projektudvikling og ressourceopbygning omkring matematikundervisning.

 

Aarhus Universitet ved DPU indgår i et samarbejde med Københavns Professionshøjskole (KP), Aalborg Universitet, Københavns Universitet og VIA University College i et konsortium, der står for opbygning og drift af NCUM. NCUM forankres på DPU, hvor centerlederen ansættes, men drives i et tæt samarbejde med KP, der gennem centerlederen sikrer et tæt samarbejde med dagtilbud, grundskole, erhvervsuddannelse og pædagog- og læreruddannelserne.  Centeret har bevilling til og med 2024.

 

Vi søger derfor en selvstændig og initiativrig formidlings- og kommunikationskonsulent, der kan arbejde med udfordrende og komplekse formidlingsopgaver. Særligt skal du forestå udvikling, opbygning og drift af en ambitiøs digital formidlings- og læringsportal om matematikundervisning. Portalen retter sig mod matematikundervisere i dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser. Du kommer til at arbejde selvstændigt men i tæt samarbejde med faglige specialister og ledelse inden for matematikdidaktik og it- og kommunikationskonsulenter, bl.a. fra Aarhus Universitets Kommunikationsafdeling.    NCUM placeres fysisk på DPU i Emdrup, hvor du får kontor sammen med to af centrets øvrige medarbejdere:  Vicecenterlederen og en aktivitetsmanager.

 

Dine opgaver

Du får en alsidig hverdag, hvor du især skal:

 • Udvikle og drive en ambitiøs digital formidlings- og læringsportal, herunder være med til at træffe valg om systemunderstøttelse, opbygning af informationsarkitekturen, medudvikler af indholdsstrategi og koncepter.

 • Koordinere et omfattende samarbejde med faglige specialister inden for det matematikdidaktiske felt på universiteter og professionshøjskoler om produktion af formidlingsmaterialer i forskellige formater, fx tekst, video og podcast.

 • Være skarp på at ramme målgrupperne for formidlingsaktiviteterne (primært matematikundervisere og pædagoger inden for dagtilbud, grundskole, gymnasier og erhvervsskoler).

 

Vi forventer, at du har:

 • En relevant kandidatuddannelse, eksempelvis inden for kommunikation (fx Cand. Com.). Og det vil være en fordel hvis pædagogiske, didaktiske og uddannelsesforholdsmæssige aspekter og/eller matematik - indgår.

 • Omfattende erfaringer med bredspektrede fagligformidling- og kommunikation, gerne i relation til didaktik, uddannelse eller forskning.

 • Relevante erfaringer med udvikling, opbygning og vedligeholdelse af et komplekst digitalt formidlings- og læringsunivers.

 • Relevante faglige forudsætninger for at forstå og formidle matematikdidaktisk viden.

 • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på dansk og engelsk.

 • Veludviklet organisationsforståelse og velstruktureret arbejdsmetode.

 • Gode samarbejdsevner samt en høj grad af fleksibilitet og overblik.

 

Vi tilbyder dig:

 • Mulighed for at arbejde såvel selvstændigt som i tæt samarbejde med faglige specialister inden for matematikdidaktik og med it- og kommunikationskonsulenter.

 • En alsidig og udfordrende kommunikationsstilling i et ambitiøst forsknings- og uddannelsesmiljø.

 • Personlig karriereudvikling som stærk konsulent med spidskompetencer inden for digitale formidlings- og læringsportaler.

 

Løn, ansættelsesvilkår og organisatorisk indplacering

Stillingen er på fuld tid og aflønnes som specialkonsulent efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved udgang af 2024 år og ønskes besat senest den 1. maj 2020 eller snarest derefter.

 

Stillingen er tilknyttet sekretariatet på DPU, som består af 24 administrative medarbejdere, som understøtter DPUs kerneopgaver inden for uddannelse, forskning og forskningsformidling for pædagogik og uddannelse.

 

Din personaleleder er Sekretariatslederen. Din faglige leder er centerlederen.

 

DPU er et institut under fakultetet ARTS på Aarhus Universitet med i alt ca. 350 ansatte videnskabelige og administrative medarbejdere og ca. 3.500 studerende. Instituttet har til huse både i København og i Aarhus. Størstedelen af instituttets ansatte har arbejdsplads i København, mens 40 pct. af de studerende læser i Aarhus. Instituttet har et stærkt forskningsmiljø inden for uddannelsesforskning og tilbyder bl.a. en bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab, 12 kandidat- og 11 masteruddannelser. Desuden uddanner DPU mange ph.d. studerende. Læs mere om DPU på https://dpu.au.dk

 

Arbejdsstedets adresse

Tuborgvej 164, 2400 København NV. Da centret er nationalt vil der være rejseaktivitet.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Interimleder Uffe Jankvist på utj@edu.au.dk eller telefon 87162942 eller sekretariatsleder Christine Wernberg Dalhoff på cwd@edu.au.dk eller telefon 22 56 70 10.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 

Faculty of Arts

Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.

Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

 

Læs mere på arts.au.dk

 

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 

Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


Kontakt

Aarhus Universitet

Tuborgvej 164
2400
København NV
Danmark
Tlf: 87150000
Praktisk information
Oprettet:
04-02-2020
Udløber:
29-02-2020
Kviknummer:
LJA-79217279
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Campus Kujalleq
Qaqortoq
Frist:
27-04-2020
Dansk Magisterforening
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-04-2020