56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DM

DM

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-10-2020

Er du vores nye videopraktikant? Kom i praktik hos DM

Som videopraktikant i DM udvikler vi dig til at blive en endnu bedre visuel storyteller.

Du kommer med på et hold, hvor der er plads og frihed til at eksperimentere og prøve nye idéer, formater og koncepter af.

Vi er ikke et tv-produktionsselskab. Til gengæld er du ikke blot en lille brik i produktionsmøllen.

Som videopraktikant hos os får du stort ansvar og vil få mulighed for at komme hele vejen rundt om produktionen lige fra idéudvikling til postproduktion.

Du vil blive klædt på til at kunne tilrettelægge videoer til vores godt 55.000 medlemmer til brug på vores digitale kanaler, herunder hjemmeside, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

  • Idé- og konceptudvikling

  • Manuskriptskrivning

  • Casting af medvirkende

  • Interview og tilrettelæggelse af optagelser

  • Videooptagelse med både spejlreflekskamera og mobiltelefon

  • Lyd- og lyssætning

  • Postproduktion i Premiere Pro og Adobe Creative Suite

  • Planlægning af distribution på tværs af kanalerUdover dine kolleger, der også arbejder med videoproduktion, har vi flere visuelle eksterne samarbejdspartnere inden for videoproduktion og animation, som du vil sparre med og have kontakt til.

Det vil være en fordel, hvis du har en interesse for samfundsforhold og politik, for du skal via dine kompetencer inden for formidling bidrage til at videreudvikle og forbedre forholdene for højtuddannede på arbejdsmarkedet.

Vi lægger stor vægt på, at du som praktikant opnår færdigheder, du kan tage med dig herfra. Derfor prioriterer vi også evaluering, feedback og uddannelse højt. 

Da det er en praktikantstilling, skal du være under uddannelse for at søge stillingen, som er på 37 timer om ugen eller efter aftale. Det er dine kompetencer og dine udviklingsmuligheder, der er vigtige og i mindre grad, hvilken uddannelse du går på.

Praktikken vil foregå i foråret 2021. Vi kan desværre ikke tilbyde løn under praktikopholdet, men vi har mulighed for at give en erkendtlighed på 3000 kroner om måneden. 

Videre herfra 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Troels Mørk på 61 17 18 08 / tm@dm.dk 

Du kan kun ansøge online via link.

Vi holder løbende samtaler.

Om DM 

DM er en fagforening, der sammen med over 55.000 medlemmer former fremtiden for det akademiske arbejdsmarked. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Og vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår


Kontakt

DM

Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2020
Udløber:
30-11-2020
Kviknummer:
LJA-81299354
Jobtype:
Fuldtid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
KL
København, Storkøbenhavn
Frist:
06-12-2020
Region Nordjylland
Aalborg, Nordjylland
Frist:
30-11-2020