111
111
 ledige stillinger på Magisterjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
GEUS

GEUS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-02-2018

Er du vores nye GIS-udvikler?

GEUS er nationalt center for geologiske data. Vi skal sørge for, at kort og data om den danske og grønlandske undergrund lagres sikkert og er tilgængelige for myndigheder, undervisningsinstitutioner, virksomheder og borgere. Vi står over for mange spændende opgaver, der gør, at vi søger en GIS-udvikler.

 

Jobindhold

Dine primære opgaver vil være relateret til udarbejdelse at GIS-produkter (geologiske kort mm), kompilering af GISdatapakker samt integration af GIS-data og andre geografiske data fra Oracle og PostgreSQL databaser i vores mange geologiske webapplikationer. Du vil komme til at indgå i et væld af spændende projekter på tværs af hele GEUS og vil komme til at arbejde tæt sammen med det forskningsbaserede geologisk fagmiljø. Du vil specielt komme til at arbejde med ArcGIS, FME, java, javscript og python, men vil også få opgaver inden for systemdesign, kravspecificering og projektledelse.

 

Vores primære opgaver er at udarbejde geologiske kort samt at opbygge databaser for data om grundvand, olie og gas, grønlandske mineraler, danske råstoffer, Grønlands indlandsis og mange andre emner. Data stammer fra boringer, feltarbejde og geofysiske undersøgelser, og i databaserne ligger der både rådata, tolkninger, digitale dokumenter og 3-dimensionelle modeller af undergrunden.

 

Dine kvalifikationer

Du har gerne en geovidenskabelig uddannelse og har erfaring med GIS og kartografi samt programmering mod databaser eller programmering af dynamiske hjemmesider.

 

De teknologier/værktøjer, som vi mest anvender er:

ArcGIS, QGis, Java (bl.a. Primefaces, Swing og SOAP Webservices), FME, Oracle RDBMS, , spatielle databaser, PostgreSQL, PostGIS, UML, AJAX, HTML, XML, MapServer og geoserver.

 

Gode samarbejdsevner er en forudsætning.

 

Afdeling for Data & IT

Opgaverne er organiseret i GIS-gruppen under Afdeling for Data & IT. Gruppen består p.t. af 5 medarbejdere, der har bred erfaring med udarbejdelse af geologiske kort, udarbejdelse af GIS-kompilationer og levering af web-services til GEUS Web-GIS infrastruktur, der understøtter vores mange fagapplikationer indenfor geologien. Gruppen arbejder tæt sammen med database-gruppen, der har ansvaret for GEUS centrale Oracle databaser samt for udvikling af programmer til at tilgængeliggøre disse for brugerne på og udenfor GEUS.

 

Vi har både interne og eksterne brugere. De interne er primært forskere, mens de eksterne er fra kommuner, regioner, olie- og mineindustrien, universiteter, skoler, den brede offentlighed, m.v. Vi er involveret i en række internationale projekter samt i udvikling af internationale standarder for udveksling af geologiske data.

 

Vi tilbyder

 

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder, med adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextid
  • Et aktivt foreningsmiljø, med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen

 

 

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

 

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv, og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mikael Pedersen på tlf. 91 33 39 53, e-mail: mp@geus.dk eller Martin Hansen på tlf. 91 33 39 75 e-mail: mh@geus.dk.

 

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV, samt relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

 

Den sendes via GEUS hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest onsdag den 28. februar 2018, kl. 12.00.

 

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

 

The Geological Survey of Denmark and Greenland (GEUS) is an independent and internationally oriented research institution within the Danish Ministry of Climate-, Energy and Building, and is part of Geocenter Denmark. GEUS also acts as consultant to public authorities and individuals within nature, climate, environment, energy and mineral resources. GEUS is responsible for the scientific exploration of the geology in Denmark and Greenland including shelf areas. GEUS maps, acquires and monitors data, informs the public about geological matters and is the national geological data centre.

 

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) er en uafhængig og internationalt orienteret forskningsinstitution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og en del af Geocenter Danmark. GEUS forsker og rådgiver offentlige myndigheder og private inden for natur, klima, miljø, energi og råstoffer. GEUS er ansvarlig for den videnskabelige udforskning af geologien i Danmark og Grønland med sokkelområder. GEUS kortlægger, overvåger og indsamler data, formidler om geologiske forhold og er nationalt geologisk datacenter.

Kontakt

GEUS

Øster Voldgade 10
1350
København
Danmark
Tlf: 3814 2000
Praktisk information
Oprettet:
02-02-2018
Udløber:
28-02-2018
Kviknummer:
LJA-55700322
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Trendyshops ApS
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-02-2019
Assens Kommune - Økonomi
Assens, Fyn
Frist:
22-01-2019