80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
142
142
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Professionshøjskolen University College Nordjylland

Professionshøjskolen University College Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2019

Er du uddannet forsker? Og brænder du for, at dine forskningsresultater hurtigt skaber værdi i praksis?

Professionshøjskolen UCN søger adjunkt/lektor, der skal undervise på pædagoguddannelsen og forventes at bidrage til forskning indenfor følgende forskningsfelter med betydning for pædagoguddannelsens vidensgrundlag: 

 

  • Sociale forhold 

 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tjenestested på Campus Mylius Erichensvej i Aalborg. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. august 2019 eller snarest muligt.

 

Dine arbejdsopgaver vil være en blanding af undervisning og vejledning på pædagoguddannelsen, udvikling og forskning tilknyttet uddannelsen og UCNs forskningsprogrammer samt gennemførelse af relevante efter- og videreuddannelsesopgaver. Du kan forvente 25 % forskningstid i dit første ansættelsesår efter godkendelse af forskningsoplæg eller ved godkendelse af igangværende projekt.

 

Stillingen kan indebære opgaver som foregår på University College Nordjyllands forskellige afdelinger i Nordjylland tillige med opgaver hos UCNs samarbejdspartnere i den pædagogiske profession, i forskningsnetværk og hos andre nationale partnere. 

 

Pædagoguddannelsen er tilrettelagt af følgende elementer - en grundfaglighed samt tre specialiseringer indenfor dagtilbudspædagogik, skole- og fritidspædagogik samt social- og specialpædagogik.

 

Vi lægger generelt vægt på følgende faglige profil:

 

  • Ph.d. kompetence

  • Professionsuddannelse med videreuddannelse på master- og/eller kandidatniveau eller kandidatuddannelse i relevante fag

  • Kendskab til den pædagogiske profession 

 

 

Vi forventer, at du er optaget af at skabe værdi for det pædagogiske arbejde både gennem tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning i vores professionsbacheloruddannelse og udvikling af uddannelsens vidensgrundlag. 

 

I pædagoguddannelsen arbejdes der i teams omkring undervisningen, og der forskes i tæt samarbejde med pædagoguddannelsens docenter og øvrige lektorer. 

 

Pædagoguddannelsen har i de seneste år øget sin forskningskapacitet samt styrket det vidensbaserede indhold i undervisningen. I løbet af 2019 forventes desuden iværksat en større forskningsindsats omkring dagtilbudspædagogikken.

 

Vi kan tilbyde et udviklingsorienteret miljø, hvor vi brænder for at være en vigtig velfærdsaktør i Nordjylland og uddanne dygtige pædagoger for fremtiden. Vi er optaget af at fastholde et godt arbejdsmiljø sammen i et miljø, hvor der i perioder er travlt. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerens Centralorganisation (AC).

 

Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse omstillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

 

Yderligere oplysninger:

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 19. juni 2019.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til studieleder Gitte Orlowitz på mail: gor@ucn.dk eller tlf. 7269 0559.

 

Læs mere om Professionshøjskolen University College Nordjylland på www.ucn.dk.  

 

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.

 

Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Kontakt

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Skolevangen 45
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73204046
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020