143
143
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Politi, Efterforskning

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-01-2019

Dygtige jurastuderende søges til Københavns Politi

København, Københavns Politi

Københavns Politi søger flere studentermedhjælpere (stud.jur.) til Anklagemyndigheden og Sagsbehandlingensafdelingen i Lokalpolitienheden.

Som student i Københavns Politi får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet består blandt andet i udarbejdelse af udkast til juridiske afgørelser i forbindelse med behandlingen af straffesager og administrative sager. Almindeligt kontorarbejde vil også forekomme.

Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab med enestående muligheder for faglig sparring, og du vil få rig lejlighed til at få indblik i politiets arbejde og arbejdet som jurist i anklagemyndigheden.

Hvad forventer vi af dig?

Du er en faglig velfunderet jurastuderende, som er god til at arbejde selvstændigt og struktureret.

Tidligere erhvervserfaring og interesse for strafferet, straffeproces og forvaltningsret vil være en fordel. Det er tillige en fordel, at du har bestået 1 årsprøve.


Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftale mellem HK/Stat og Finansministeriet.

Ugentlig arbejdstid udgør gennemsnitligt 15 timer og aftales individuelt med Advokaturchefen/lederen af Sagsbehandlingsafdelingen.

Som studentermedhjælper bliver du ansat som timelønnet.

Anklagemyndigheden har lokaliteter på Politigården, Teglholmen, Station Bellahøj og City i København, hvor også Sagsbehandlingsafdelingen har til huse. Herudover ligger Advokatur Særlig Efterforskning Øst i Karlslunde.

Dit arbejdssted bliver på en af ovenstående adresser.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde denne gennem hele din ansættelse.


Kontakt

For yderligere oplysninger og spørgsmål kan du kontakte anklager Camilla Dal Asmuss på tlf. 30892789.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Dokumentation for hidtidige eksamensresultater skal vedlægges.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold.


Du kan læse mere om Københavns Politi på http://www.politi.dk/koebenhavn.

Kontakt

Københavns Politi, Efterforskning

Teglholm Allé 1
2450
København SV
Praktisk information
Oprettet:
03-01-2019
Udløber:
16-01-2019
Kviknummer:
LJA-69263423
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Jura
Beliggenhed
Lignende job
IT-Universitetet i København
København, Storkøbenhavn
Frist:
23-06-2019
KU - SCIENCE - BIO SNM
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-06-2019