115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Institut for Internationale Studier

Dansk Institut for Internationale Studier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-01-2019

DIIS søger kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) er et meget formidlende hus. Vi arbejder for, at DIIS uafhængige forskning skal kunne indgå som en del af grundlaget for politiske beslutninger. Vi søger en kommunikationsmedarbejder (barselsvikar) med stærke redigeringsevner og erfaring med strategisk kommunikation, især på sociale medier.

I DIIS Kommunikationsafdeling arbejder vi strategisk for at sikre, at vores forskning opleves som relevant for vores målgrupper. Det betyder, at du skal være med til at vurdere forskningsresultaters gennemslagskraft og hjælpe med at formidle dem i forhold til den aktuelle debat og vores målgruppers kommunikationsbehov. Du skal derfor have dokumenteret erfaring med redigering af komplicerede tekster og budskaber. Du skal kunne redigere forskernes tekster og sparre med dem om målgrupper og vinkler. Du skal kunne skrive og redigere på vores hjemmeside og være skarp på brugen af vores digitale platforme. Særligt skal du være stærk på de sociale medier og have dokumenteret erfaring med både strategi og praktisk udførelse.

DIIS Kommunikationsafdeling har ansvaret for en lang række kommunikationsprodukter fra policy briefs, rapporter, hjemmeside og sociale medier til seminarer, filmfestival og podcast. Vores primære målgrupper er Folketinget, centraladministrationen og forskere, men vi har også andre målgrupper som medierne, studerende, undervisere og ngoer. Vi har også en stor international målgruppe, så du skal kunne formidle på godt engelsk.

Du vil indgå i Kommunikationsafdelingen, som også består af vores konference- og biblioteksvirksomhed. Vores arbejde er alsidigt, vi arbejder både på kort sigt og strategisk, og vi arbejder meget sammen. Du vil referere til kommunikationschefen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • Styre produktion af policy briefs, herunder tekstredigering i samarbejde med forskerne
  • Deltage i udviklingen og driften af DIIS tilstedeværelse på sociale medier
  • Vinkle og redigere tekster til diis.dk, f.eks. nyheder og longreads

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant kommunikationsfaglig eller journalistisk uddannelse og dokumenterede resultater inden for strategisk kommunikation på sociale medier.

Som person har du ualmindeligt gode samarbejdsevner og er en god formidler både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til pressearbejde gerne inden for internationale forhold. Har du erfaring med Photoshop, InDesign og produktion af podcast eller radio, er det ligeledes et plus.

Det er et krav, at du har mindst 3 års relevant erhvervserfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen som kommunikationsmedarbejder er ledig til besættelse pr. 15. februar 2019. Arbejdstiden er 30 timer om ugen, og vikariatet forventes at have en varighed på 6-12 måneder. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansøgning
Ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse skal være os i hænde senest den 24. januar 2019 kl. 12. Stillingen kan kun søges gennem vores e-rekrutteringssystem på nedenstående link.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommunikationschef Anna Pia Hudtloff på tlf. 91325564 eller apih@diis.dk.

Spørgsmål om ansøgningsprocessen, løn, ansættelsesvilkår mv. kan rettes til hr@diis.dk.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt

Dansk Institut for Internationale Studier

Østbanegade 117
2100
København Ø
Tlf: 32698787
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
23-01-2019
Kviknummer:
LJA-69312367
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job