143
143
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-01-2019

Det Juridiske Fakultet søger studentermedhjælper

Center for informations- og innovationsret (CIIR) søger en engageret stud.jur. til at bistå med gennemførelse og udarbejdelse af en undersøgelse vedr. de retssikkerhedsmæssige udfordringer i den digitale forvaltning og en vurdering af, om der er behov for en ændring af forvaltningsloven og eventuelt andre generelle, forvaltningsretlige love. Projektet er finansieret af justitsministeriet.

Arbejdsopgaver
Arbejdet består i dels telefonisk og ved hjælp af e-mail at indhente oplysninger om praksis, dels at søge information i UfR og retsinformation, dels at systematisere de indhentede oplysninger om praksis, dels i at udarbejde sagsresuméer og udarbejde udkast til en rapport til ministeriet.

Om dig
Vi forestiller os, at du har interesse for digitalisering og har haft forvaltningsret, og at du har mod på og interesse for at arbejde selvstændigt. Ansættelsen vil gøre det muligt for dig at skrive opgaver inden for området og bruge undersøgelsens resultater.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 50 uger. Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen, men den endelige arbejdsbyrde aftales nærmere. Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser/går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.

Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Tiltrædelse 1. februar 2019. Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1. februar 2019 - til 31. december 2019, men muligvis med mulighed for forlængelse.

Ansøgningen
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift via linket nedenfor Udfyld ansøgningsformularen.

Ansøgning og det fulde opslag kan læses ved at gå ind på http://jobportal.ku.dk
under det Juridiske Fakultet. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. januar 2019. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger, medmindre særlige forhold gør sig gældende. I så fald kan du ringe til Hanne Marie Motzfeldt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte lektor Hanne Marie Motzfeldt på 42 80 06 11 eller efter 1. januar på mail: hanne.marie.motzfeldt@jur.ku.dk


Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kontakt

KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus

Karen Blixens Plads 16
2300
København S
Tlf: 35323859
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
17-01-2019
Kviknummer:
LJA-69312365
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
IT-Universitetet i København
København, Storkøbenhavn
Frist:
23-06-2019
KU - SCIENCE - BIO SNM
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-06-2019